Εγκαινιαστηκε το εκλογικο κεντρο της «Επανεκκινησης» στην Ξυλαγανη

Ντίνος Χαριτόπουλος: «Το μέλλον μας ανήκει γιατί θα το φτιάξουμε εμείς»

Θερμή υποδοχή στον υπ. Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση» επεφύλαξαν οι πολίτες στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Ξυλαγανή, το βράδυ της Παρασκευής, οπότε πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκατοντάδων υποψηφίων, φίλων και μελών της παράταξης.

Η «Επανεκκίνηση» ζητά εκ νέου την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου γιατί «το σχέδιο μας είναι εφικτό, ρεαλιστικό, καινοτόμο», είπε ο κ. Χαριτόπουλος και πρόσθεσε «Σας κοιτάμε στα μάτια και σας λέμε: αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την προστασία και την πρόοδο του τόπου μας. Μαζί με εσάς θα χαράξουμε όλοι μαζί και με την ψήφο των δημοτών την προσεχή πενταετία τη νέα φωτεινή, δημιουργική πορεία και πολυδιάστατη ανάπτυξη του».

«Το μέλλον μας ανήκει γιατί θα το φτιάξουμε εμείς» τόνισε ο κ Χαριτόπουλος λέγοντας ότι η επόμενη πενταετία θα σφραγίσει την τουριστική ανάπτυξη της παράλιας ζώνης του Δήμου  ενώ ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στον αγροτικό τομέα με νέα έργα αγροτικής οδοποιίας και υποδομές άρδευσης.

«Εγκαινιάζουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης και με την Ξυλαγανή και ολόκληρο τον Δήμο» είπε ο υπ. Δήμαρχος και πρόσθεσε «Η Ξυλαγανή θα πάρει τη θέση που της αξίζει».

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Ξυλαγανή πραγματοποιήθηκαν σε συνέχεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου των Σαπών, ενώ οι προεκλογικές δράσεις και εξορμήσεις της «Επανεκκίνησης» θα συνεχιστούν με στόχο τη Νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

«Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και στα δύσκολα»» κατέληξε ο υπ. Δήμαρχος δίνοντας το στίγμα της βεβαιότητας για μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.