Δημος Ιασμου: Συνεχαρη τον αντιπαλο του για τη νικη ο Μεχμετ Μεχμετ

«Η αντιπολίτευσή μας θα είναι εποικοδομητική, υπεύθυνη και ενωτική»

Τον ανθυποψήφιό του κ. Ιμάμ Τζανέρ για την εκλογική νίκη του στο δήμο Ιάσμου συγχαίρει ο επικεφαλής της Δυναμικής Ενότητας κ. Μεχμέτ Μεχμέτ σε γραπτή του δήλωση. Παράλληλα ευχαριστεί τους δημότες που στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ενώ προαναγγέλλει πως θα επιχειρήσουν να ασκήσουν μια δημιουργική αντιπολίτευση για το καλό όλων των δημοτών.

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Ιμάμ Τζανέρ και τους συνεργάτες του για την επιτυχία τους» επισημαίνει συγκεκριμένα ο κ. Μεχμέτ Μεχμέτ στη γραπτή του δήλωση και συμπληρώνει: «Θέλω, κυρίως, όμως να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των συνδημοτών μας που μας τίμησαν με τις ψήφους τους, μας εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν σε εμάς, αγωνίστηκαν δίπλα μας».

Όσο για τη στάση που θα κρατήσουν από τη θέση της αντιπολίτευσης ο κ. Μεχμέτ Μεχμέτ αναφέρει πως «θέλω εκείνοι, αλλά και αυτοί που είχαν άλλη προτίμηση στην κάλπη να γνωρίζουν το εξής: θα είμαστε παρόντες από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για να υπερασπιστούμε τα δίκαια ΟΛΩΝ των δημοτών και το καλό του Δήμου μας. Μακριά από εμάς οι λογικές της υπονόμευσης και της στείρας αντιπολίτευσης. Η αντιπολίτευσή μας θα είναι εποικοδομητική, υπεύθυνη και ενωτική».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.