Δημιουργικη αντιπολιτευση θελει να ασκησει ο Ντινος Χαριτοπουλος

«Θα βοηθάμε και θα συμπαραστεκόμαστε και θα κρίνουμε εκεί που χρειάζεται»

Τη διαβεβαίωση πως θα ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση την επόμενη πενταετία, βοηθώντας εκεί που χρειάζεται και αναδεικνύοντας τις παρεμβάσεις που χρειάζονται, έδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που έφεραν τον αντίπαλό του, Απόστολο Ιωάννου, στο Δημαρχιακό θώκο.

Τόνισε δε, μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής, πως αφήνουν μια σημαντική παρακαταθήκη έργων, η οποία θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από την νέα διοίκηση, όσο αυτή διαμορφώνει το δικό της σχέδιο για το Δήμο.

«Ελπίζουμε η καινούργια διοίκηση να είναι καλύτερη. Να κάνουν πολλά. Εμείς τους αφήνουμε μια προίκα 15 εκατ. σε έργα, με τα οποία τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ένα εργοτάξιο ο δήμος. Αυτός είναι ένας καλός χρόνος να τον εκμεταλλευτούν, να προσθέσουν και αυτοί στα δυο χρόνια που θα εκτελούνται τα δικά μας έργα, άλλα τόσα για τα επόμενα τρία, και έτσι μια πενταετία να κλείσει προς όφελος των δημοτών του δήμου Μαρωνείας-Σαπών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαριτόπουλος.

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει η «Επανεκκίνηση» στην αντιπολίτευση, ο ίδιος επεσήμανε πως «θα βοηθάμε και θα συμπαραστεκόμαστε και θα κρίνουμε και θα κατακρίνουμε εκεί που χρειάζεται» ευχόμενος ωστόσο «να μην χρειάζεται» κάτι τέτοιο.

Μέχρι βέβαια την αλλαγή του έτους η «Επανεκκίνηση» παραμένει στη διοίκηση του Δήμου Μαρωνείας Σαπών με τον κ. Χαριτόπουλο να υπογραμμίζει πως «δουλεύουμε κανονικότατα, είμαστε στις θέσεις μας, και  διεκπεραιώνουμε κανονικότατα». Μάλιστα μετέφερε πως «την άλλη εβδομάδα ανοίγουν οι προσφορές για το κυνοκομείο. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε ακόμα δύο έργα, και μέχρι τελευταία στιγμή θα δημοπρατούμε και θα προχωράμε ώστε από  1/1/24 να είναι σε εξέλιξη πολλά πράγματα».

«Αυτό είναι πολύ καλό για μια νέα δημοτική  αρχή, διότι της δίνει χρόνο για να προετοιμάσει κι αυτή το δικό της σχέδιο» επανέλαβε ο ίδιος για να προσθέσει: «αυτό μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε για τους δημότες μας, γιατί εμείς είμαστε εδώ για τους δημότες μας και  θα ξαναείμαστε. Ό,τι γίνεται για το  καλό του δήμου  είναι προς όφελός μας». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.