Δηλωνει παρουσα στις επερχομενες περιφερειακες εκλογες η «Αριστερη Αντικαπιταλιστικη Παρεμβαση – Ανταρσια στην ΑΜΘ»

Οι 8 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης

Η «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη δίνει ξανά το παρών στη μάχη των Περιφερειακών Εκλογών.

Δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητας η περιφερειακή παράταξη θυμίζει σε ανακοίνωσή της πως «το 2019 με τη στήριξη του λαού της περιοχής είχε καταφέρει να εκλέξει περιφερειακό σύμβουλο» και συνεχίζει υπογραμμίζοντας: «Απ’ αυτή τη θέση καταγγείλαμε και αποκαλύψαμε κάθε προσπάθεια αντιλαϊκής πολιτικής που πήγε να εφαρμοστεί με όχημα την Περιφέρεια. Επιλέξαμε να μιλάμε με τη φωνή των διεκδικήσεων του λαού και όχι ως φερέφωνο των κυβερνήσεων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ.

Η “ανάπτυξη” που υπόσχονταν έχει πλέον πνίξει στις στάχτες τον λαό. Η μεγαλύτερη οικολογική και ανθρώπινη καταστροφή που έχει γνωρίσει ο τόπος μας φανέρωσε πως το “αναπτυξιακό” τους δόγμα έχει ως προϋπόθεση την καταστροφή γης, δασών, καλλιεργειών, χωριών».

Παράλληλα τονίζει πως «στις επερχόμενες εκλογές η “Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση-Ανταρσία στην ΑΜΘ” συμμετέχει και σκοπεύει να παλέψει από καλύτερες θέσεις, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, για τα συμφέροντα των εργαζομένων της πόλης και του χωριού. Για να κερδίσει η εργατιά, η αγροτιά, η νεολαία, ενάντια στο αντιδραστικό τοπικό κράτος και τις διοικήσεις του, την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Για να εκφραστεί η συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση μέσα από ένα νικηφόρο κίνημα ρήξης και ανατροπής, με την ενίσχυση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς».

48 συνολικά υποψήφιοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης-Ανταρσία στην ΑΜΘ. Υποψήφιoς Περιφερειάρχης είναι ο Θοδωρής Περεντίδης, οικονομολόγος-λογιστής, μέλος συλλόγου ελευθεροεπαγγελματιών λογιστών – φοροτεχνικών Β. Έβρου  και νυν περιφερειακός σύμβουλος.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης-Ανταρσία στην ΑΜΘ στην ΠΕ Ροδόπης είναι οι εξής:

Για το νομό Ροδόπης:

Εμμανουηλίδης Γιάννης, φοιτητής, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ

Ζαμπετάκη Χριστίνα, φοιτήτρια Νομικής ΔΠΘ

Ζήση Ευαγγελία, φοιτήτρια Τμήματος Επιστημών Διατροφολογίας και Διαιτολογίας ΔΙΠΑΕ – εποχική εργαζόμενη στον επισιτισμό

Καββαδάς Απόστολος (Τόλης), φοιτητής  ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ – εποχικός εργαζόμενος στον κλάδο του αθλητισμού

Μακρυγιάννης Στέφανος, δάσκαλος, πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ροδόπης

Σουνδουλουνάκη Ιωάννα, λογίστρια

Τζιάρας Θρασύβουλος (Θράσος), εργαζόμενος στη φαρμακοβιομηχανία

Τσολάκ Αλή Μουσταφά, δημοσιογράφος, μεταφραστής, ποιητής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.