Δ. Κλαδης: «Θα ειμαστε μεσα και εξω απο το Περιφερειακο Συμβουλιο η μονη μαχητικη λαικη αντιπολιτευση»

Προτροπή για λευκό ή άκυρο στο β γύρο των περιφερειακών εκλογών

Το μήνυμά του για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών κατέθεσε με γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜΘ κ. Διονύσης Κλάδης. Σε αυτό χαιρετίζει το γεγονός ότι οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης βγήκαν ενισχυμένες και τονίζει πως «θα είμαστε μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο η μόνη μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στους χειροκροτητές της κυβέρνησης και τους «τροχονόμους» των επιχειρηματικών συμφερόντων». Προτρέπει δε τους ψηφοφόρους να προσέλθει στις κάλπες, αλλά να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο  ώστε να σταλεί μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που υπηρετούν από κοινού οι δύο υποψήφιοι.

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κλάδη:

«Η “Λαϊκή Συσπείρωση” Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χαιρετίζει τους χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου που εμπιστεύτηκαν την παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ. Η άνοδος σε ψήφους και ποσοστά, ειδικά στις πόλεις της περιοχής αλλά και στη Θάσο όπου καταγράψαμε ποσοστό 26,45% αποτελεί το αισιόδοξο στοιχείο για το λαό, μέσα σε έναν συνολικά πολύ αρνητικό συσχετισμό.

Η δύναμη αυτή κατατίθεται ήδη από την επόμενη ημέρα στην υπόθεση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού της περιοχής, για να αποζημιωθούν άμεσα στο 100% όλοι οι πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, για να προχωρήσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση τα απαραίτητα ενόψει χειμώνα αντιπλημμυρικά έργα, για να βγουν συνολικά οι ανάγκες του λαού στο προσκήνιο.

Η μάχη που έδωσαν οι εκατοντάδες υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, μαζί με εκατοντάδες άλλους που συστρατεύτηκαν, αποτελεί παρακαταθήκη για τους αγώνες που πρέπει να αναπτυχθούν ενάντια στην ενιαία επίθεση ΕΕ, κυβέρνησης και τοπικών αρχών.

Συνεχίζουμε σε αυτό το δρόμο με συναίσθηση των ευθυνών μας που μεγαλώνουν! Θα είμαστε μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο η μόνη μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στους χειροκροτητές της κυβέρνησης και τους «τροχονόμους» των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στο β γύρο, συνεπείς με την προεκλογική μας στάση, καλούμε το λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης – με λευκό ή άκυρο – της πολιτικής που υπηρετούν από κοινού οι δύο υποψήφιοι, μιας πολιτικής που καταδικάζει το λαό σε ανασφάλεια, φτώχεια και εξαθλίωση για τα κέρδη των λίγων και για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.