Χρηματοδοτηση για τις βελτιωσεις στο ΔΑΚ θα αναζητησει ο Δημος Κομοτηνης

Ήδη βρίσκεται σε επαφή με το αρμόδιο Υπουργείο

Με την μεγάλη γιορτή, και τη χαρά από την άνοδο του Πανθρακικού στην Super League 2, ξενικά η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, που φέρνει μαζί με την άνοδο αυξημένες υποχρεώσεις, τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για τις εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ.

Ερωτηθείς για το ζήτημα ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, σημείωσε πως η στήριξη από το Δήμο Κομοτηνής όλων των ομάδων είναι συνεχής, ενώ περιμένουν στήριξη από την πολιτεία, ειδικά στο ΔΑΚ, για να γίνουν έργα που θα το αναβαθμίσουν για την κατηγορία.

Ήδη βρίσκονται σε επαφή με το αρμόδιο Υπουργείο, και προγραμματίζουν μια συνάντηση το επόμενο διάστημα ώστε να αναζητήσουν χρηματοδότηση άμεσα, και με αυτά τα χρήματα να αναβαθμίσουν το γήπεδο για να έχουν και καλά αποτελέσματα.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και τις εγκαταστάσεις και τις ομάδες» επεσήμανε ο Δήμαρχος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.