Αλλαζει ημερομηνιες, οχι ομως και διαρκεια η Χριστουγεννιατικη αγορα στο Δημο Κομοτηνης

Η έναρξή της θα συμπέσει με το Santa Run και την έναρξη λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου πάρκου στην πόλη

Στην μεταφορά της ημερομηνίας έναρξης της Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τις 9 στις 7 Δεκεμβρίου, για να συμπέσει με το Santa Run και την έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου Christmas World, του Instagramable Christmas Park θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής.

Να θυμίσουμε πως η Χριστουγεννιάτικη αγορά θα έχει δέκα θέσεις, και θα λειτουργήσει στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, με τα εξής πωλούμενα είδη: Χριστουγεννιάτικα είδη – κατασκευές – βιβλία – αγιογραφίες – χειροποίητα κοσμήματα, ζαχαρώδη είδη και παραδοσιακά γλυκά, φυτά και αποξηραμένα άνθη και ιδίως όσα δικαιολογούνται από το πνεύμα των ημερών, ξηροί καρποί –ψημένα κάστανα – μαλλί της γριάς – λουκουμάδες – χαλβάς, είδη οινοπωλείου, ζεστά ροφήματα, πρόχειρα γεύματα (σάντουιτς ή σφολιατοειδή ή συναφή είδη που θα φυλάσσονται σε ειδικά ψυγεία και θερμοθαλάμους), τηρουμένων των κανόνων της εκάστοτε υγειονομικής διάταξης του Υπουργείου Υγείας και ιδίως όσα δικαιολογούνται  από το πνεύμα των ημερών.

Η αγορά θα διαρκέσει 30 μέρες, έτσι η ημερομηνία λήξης της θα μετακινηθεί και αυτή, από τις 7 Ιανουαρίου στις 5 Ιανουαρίου 2025.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.