Αλλαγη σκυταλης στον Δημο Αρριανων

Ολιγομελές το νέο διοικητικό σχήμα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ερδέμ Χουσεΐν

Και επισήμως ανέλαβε τα καθήκοντά της, με την έλευση του νέου έτους, η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Αρριανών.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής ανάμεσα στο νέο Δήμαρχο κ.Ερδέμ Χουσεΐν και τον πρώην δήμαρχο κ.Αμέτ Ριτβάν πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, με τον δεύτερο να κάνει και έναν απολογισμό των όσων έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της θητείας του στο νέο δήμαρχο.

Κατά την διάρκεια της τελετής ο κ.Χουσεΐν ευχαρίστησε τον προκάτοχό του για το έως τώρα έργο του στον Δήμο, κάνοντας λόγο για μία νέα εποχή για τον Δήμο Αρριανών κατά την οποία «οι πόρτες του Δήμου θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους».

Ο ίδιος μάλιστα έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε από κοινού να εργαστούν για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των δημοτών του Δήμου.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αρριανών

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο νέος Δήμαρχος Αρριανών ανακοίνωσε και το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου.

Σύμφωνα με την απόφασή του που αναρτήθηκε στην Διαύγεια ορίστηκαν Αντιδήμαρχοι ανά δημοτική ενότητα, καθώς και ο αντιδήμαρχος με καθήκοντα αναπληρωτή Δημάρχου ως εξής:

  • Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Αρριανών ο κ.Μουσταφά Σαντετίν
  • Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Φιλλύρας ο κ.Σαδίκ Χουσεΐν
  • Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Οργάνης ο κ. Σαρ Χουσεΐν Ισμαήλ
  • Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Κέχρου ο κ. Οσμάν Χότζα Οσμάν

Στους παραπάνω αντιδημάρχους σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου παρέχονται μιας σειρά αρμοδιοτήτων ανά δημοτική ενότητα, που μεταξύ άλλων αφορούν, στην ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες σε αυτήν, το δικαίωμα υπογραφής με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, αρμοδιότητες σε θέματα αδειών λειτουργίας καταστημάτων λιανικής πώλησης αγροτικών φαρμακευτικών προϊόντων, διαχείρισης ελέγχου υδάτινων πόρων, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, συντήρησης και αποκατάστασης του δημοτικού οδικού δικτύου, προστασίας και ανάπτυξης της ζωικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας, διαχείρισης των αδέσποτων ζώων,  τουριστικής ανάπτυξης και προβολή της περιοχής κ.α.

Με απόφαση του Δημάρχου ορίστηκε επίσης άμισθος Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρριανών ο κ.Γιουσούφ Οκσάν, με αρμοδιότητες στην λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη περιφέρεια του Δήμου Αρριανών, στην οργάνωση, την παρακολούθηση και τον συντονισμό για την αξιοποίησή της Δημοτικής περιουσίας του Δήμου, καθώς και θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας και νέων τεχνολογιών κ.κ.. Ο ίδιος αναλαμβάνει και χρέη αναπληρωτή Δημάρχου όταν ο δεύτερος απουσιάζει ή κωλύεται.

Αναπληρωτής Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρριανών ορίστηκε ο κ.Οσμάν Χότζα Οσμάν, του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Φιλλύρας ο κ.Σαρ Χουσεΐν Ισμαήλ, του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Κέχρου ο κ.Μουσταφά Σαντετίν ενώ του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Οργάνης ο κ.Σαδίκ Χουσεΐν του Μουμίν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.