8 νεοι σταθμοι στην πορεια της «Ανεξαρτητης Κοινωνιας Πολιτων» και του Αποστολου Ιωαννου

Την αγανάκτησή τους για τη μεγάλη αδιαφορία του Δήμου εξέφρασαν οι κάτοικοι σε οχτώ οικισμούς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, με τη συνοδεία πολλών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και άλλων φίλων του συνδυασμού του, της «Ανεξάρτητης Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε τους οικισμούς Αετόλοφος, Αετοκορυφή, Στρύμη, Διώνη, Παλαιά και Νέα Κρωβύλη, Άνω Ασκητές και Ασκητές, παρουσιάζοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα του ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η φιλόξενη υποδοχή των κατοίκων και η αγανάκτησή τους για τη μεγάλη αδιαφορία του Δήμου για τα χρόνια προβλήματά τους ήταν κυρίαρχα στις συναντήσεις με τον κ. Ιωάννου και την πολυπληθέστατη ομάδα που τον συνόδευε. Με ελπίδα δε τόνισαν ότι γνωρίζουν το τεκμηριωμένο πρόγραμμα και γενικότερα τις θέσεις και την προσφορά του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» και όλων των στελεχών της, και προσδοκούν μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ζωής τους και την λειτουργία του Δήμου αφού θεωρούν δεδομένο ότι στις εκλογές θα εκφραστεί η εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του.

Ο κ. Ιωάννου με τη σειρά του, ζήτησε από τους πολίτες να μεταφραστεί η ελπίδα τους, που τον τιμά, σε στήριξη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη κιόλας μέρα της εκλογικής αναμέτρησης ο ίδιος και όλη η «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό όλων των οικισμών. Διαβεβαίωσε όλους τους κατοίκους που συνάντησε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάψει η παρακμή και ότι ο Δήμος τούς χρωστά να εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει την καθημερινότητα τους αλλά και να δώσει λύσεις στα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Με διάλογο. Με διαρκές ενδιαφέρον και παρουσία. Στοχευμένα και με ουσία. Έγκαιρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.