Αδωνις Γεωργιαδης προς Ροδοπιτες: «Θεωρηστε με δικο σας βουλευτη»

«Την Θράκη την έχω στην πρώτη θέση της καρδιάς μου, γι’ αυτό είμαι ο πρώτος από τους συνυποψήφιους που βρέθηκα εδώ»

«Την Θράκη την έχω στην πρώτη θέση της καρδιάς μου, πιστεύω ότι πρέπει να της δείξουμε ιδιαίτερη φροντίδα και γι’ αυτό είμαι ο πρώτος από τους συνυποψήφιους που βρέθηκα εδώ», τόνισε κατά την άφιξή του στην Κομοτηνή ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνης Γεωργιάδης.

«Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν υπάρχει χριστιανός βουλευτής στο κοινοβούλιο», πρόσθεσε αναφερόμενος στη Ροδόπη, «έχω την απόλυτη διάθεση να με θεωρήσετε δικό σας βουλευτή και να ασχοληθώ με τα τοπικά σας προβλήματα, σα να είναι η εκλογική μου περιφέρεια».

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στη μειονότητα, τόνισε ότι «για εμάς στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει διαχωρισμός των Ελλήνων πολιτών», για να επισημάνει ότι «αυτό είναι πολύ βασικό και πρέπει να το τονίζουμε σε κάθε περίπτωση, για να μην παίζουμε τα παιχνίδια αλλότριων συμφερόντων, που πολύ θα ήθελαν να μας βλέπουν να είμαστε σε ένταση». «Εμείς δε θέλουμε εντάσεις», συμπλήρωσε, «θέλουμε μετριοπάθεια, θέλουμε σεβασμό του ενός προς τον άλλο και θέλουμε επίλυση των προβλημάτων. Αυτήν την πολιτική θα ακολουθήσω και ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αν κατορθώσω να εκλεγώ, και ως βουλευτής που ήδη είμαι».

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα, τον Μουφτή Κομοτηνής, κ. Μέτσο Τζεμαλή, έκανε μια σύντομη βόλτα στην αγορά της πόλης και στην κεντρική πλατεία, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης, όπου συναντά αυτήν την ώρα τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος.

Τις απογευματινές ώρες θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στη Θράκη, επισκεπτόμενος την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Κομοτηνή στο αυριανό φύλλο του «ΠτΘ»…  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.