Αδικη εξαιρεση των πυροσβεστων του Ν. Ροδοπης απο το επιδομα προβληματικων και παραμεθοριων περιοχων

Αναφορά του Δ. Χαρίτου προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου κατέθεσε προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπόμνημα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, με το οποίο ζητούν την χορήγηση του επιδόματος προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών και στους πυροσβέστες που υπηρετούν στο Ν. Ροδόπης.

Με την επιστολή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος αναδεικνύει την άνιση μεταχείριση της κυβέρνησης σε βάρος των υπηρετούντων πυροσβεστών, σε σχέση με άλλους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα που υπηρετούν στη Ροδόπη και λαμβάνουν το επίδομα βάσει του Ν.4024/2011, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 19 του Ν.4354/2015.

Όπως εξηγούν στην επιστολής τους οι πυροσβέστες «αυτή τη στιγμή λαμβάνουν επίδομα παραμεθορίου περιοχής οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Ν. Έβρου και εξαιρούνται οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι του νομού μας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτή η άνιση μεταχείριση της πολιτείας σε βάρος των υπηρετούντων Πυροσβεστών, σε σχέση με τους υπαλλήλους του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα που υπηρετούν στις ίδιες περιοχές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.