ΑΔΕΔΥ Ροδοπης: Νεος προεδρος ο Γ. Τριανταφυλλοπουλος

ΜΕΤΑ και ΠΑΣΚ «τα βρήκαν» και μοιράστηκαν τα αξιώματα

Συνεργασία ανάμεσα στις παρατάξεις ΜΕΤΑ και ΠΑΣΚ επιφύλαξε η ειδική συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης για την κατανομή των αξιωμάτων και την ανάδειξη ηγεσίας του συνδικαλιστικού οργάνου. Θυμίζουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές των δημοσίων υπαλλήλων του νομού μας την πρωτιά είχε καταλάβει η «γαλάζια» παράταξη ΔΑΚΕ, κερδίζοντας τις 4 από τις 9 έδρες της Εκτελεστικής Επιτροπής. Όμως οι παρατάξεις ΜΕΤΑ και ΠΑΣΚ, οι οποίες πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, άθροισαν τις 3+2 έδρες που είχαν καταλάβει για να σχηματίσουν πλειοψηφία και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο στην εκλογή νέας ηγεσίας.
 
Μετά λοιπόν από την ειδική συνεδρίαση, που διεξήχθη την Παρασκευή, τα ηνία της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης αναλαμβάνει ο εκλεγμένος με το ΜΕΤΑ, κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος. Καθήκοντα αναπληρωτή πρόεδρου θα εκτελεί ο κ. Δημήτρης Μάγγας, εκλεγμένος επίσης με το ΜΕΤΑ, ενώ στις θέσεις του γραμματέα και του ταμία θα βρεθούν οι δύο εκλεγμένοι με την παράταξη ΠΑΣΚ, ο απερχόμενος πρόεδρος της συνδικαλιστικής οργάνωσης, κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς, και η κ. Μαρίνα Αποστολίδου, που προέρχεται από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
 
Οι 4 εκλεγμένοι με την πλειοψηφείσασα παράταξη ΔΑΚΕ περιορίστηκαν στις θέσεις των απλών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, αρνούμενοι να καταλάβουν κάποιο άλλο αξίωμα, μετά από τη συμφωνία των δύο άλλων παρατάξεων για τη θέση του προέδρου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.