Α. Λοβερδος απο Κομοτηνη: «Η ανταποκριση απο τον κοσμο ειναι παρα πολυ μεγαλη»

Την πεποίθηση ότι το κόμμα μπορεί να ξεπεράσει το 20% εξέφρασε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Λοβέρδος ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Κομοτηνή από τα γραφεία της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνή κ. Παντελεήμονα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του.

Στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος μετέβη στο Δημαρχείο, όπου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, συνοδευόμενος από την βουλευτή Δράμας του ΚΙΝΑΛ κ. Χαρά Κεφαλίδου.

Ο κ. Λοβέρδος συζήτησε με τον κ. Γκαράνη για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, πριν αναχωρήσει για την Ξάνθη, όπου είχε μια σειρά από συναντήσεις, για να επιστρέψει το βράδυ στην Κομοτηνή, για την ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής.

Επισκέψεις σε όλη τη Θράκη

Ο κ. Λοβέρδος επισκέφτηκε όλη τη Θράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, σημειώνοντας πως το κόμμα, είναι πλέον μια δύναμη προωθητική, και θέλουν αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να γίνει πράξη.

Πιστεύει δε πως μπορεί να το κάνει αυτό, όχι μόνο στο βαθμό που δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, που βάζουν το κόμμα κοντά στο 10%, αλλά να φτάσουν στο 20% που θα φέρει το κόμμα κοντά, ή θα το καταστήσει αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο, και στη Θράκη, έχει δει πως είναι πάρα πολύ μεγάλη, για αυτό και πιστεύει πως «στις κάλπες μας θα προσέλθουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.