Α. Κουγιουμτζογλου: «Ο αρραβωνας Σιμιτση κατεληξε σε γαμο Δαμιανιδη»

Καυστικό σχόλιο από τη συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης

Την αποδοχή της θέσης του εκτελεστικού γραμματέα της ΠΑΜΘ από τον κ. Παύλο Δαμιανίδη σχολιάζει σε γραπτή της δήλωση η Συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης. Σε αυτήν η κ. Κουγιουμτζόγλου ασκεί κριτική στην επιλογή του κ. Δαμιανίδη να αποδεχθεί τη θέση, επισημαίνοντας πως με αυτόν τον τρόπο «το τοπικό ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ εγκρίνει και επαυξάνει την αποτυχημένη διοίκηση του σημερινού Περιφερειάρχη».

Αναλυτικά η δήλωση:

«“Η ελπίδα να εκφραστεί ο προοδευτικός χώρος είναι πλέον το Κίνημα Αλλαγής” είχε δηλώσει κάποτε ο κ. Π. Δαμιανίδης και ήρθε και τοποθετήθηκε στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρ. Μέτιο, της κυβερνητικής παράταξης της ΝΔ βεβαίως βεβαίως…

Μάλλον δεν μας προξένησε κατάπληξη η συνεργασία αυτή (Μέτιου-Δαμιανίδη) που ακολουθεί τον δρόμο που άνοιξε ήδη ο κ. Κ. Σιμιτσής, κάτι που σημαίνει ότι το τοπικό ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ εγκρίνει και επαυξάνει την αποτυχημένη διοίκηση του σημερινού Περιφερειάρχη. Με μια διαφορά βέβαια ότι ο κ. Δαμιανίδης δεν ήταν στο αυτοδιοικητικό σχήμα, αλλά ένα τοπικό πολιτικό στέλεχος…

Σαφώς και το πρόβλημα δεν είναι του Περιφερειάρχη, που ευχαρίστως δέχεται τη στήριξη που του δίνουν οι δήθεν πολιτικοί του αντίπαλοι.

Το πρόβλημα είναι του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, που υποτίθεται ότι θέλει να εκφράσει τον προοδευτικό και κεντροαριστερό χώρο. Τώρα, πώς γίνεται αυτό, όταν τοπικά σημαντικά στελέχη του συνεργάζονται με την δεξιά και εξ αντικειμένου στηρίζουν τις πολιτικές της κυβέρνησης στην αυτοδιοίκηση, μόνο αυτοί το ξέρουν.

Αλλά οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν συμπεριφορές και πολιτικές.

Κατά τα άλλα ο αρραβώνας Σιμιτσή κατέληξε σε γάμο Δαμιανίδη. Πάντα τέτοια!!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.