8 παραταξεις θα στησουν προεκλογικα σταντ σε κεντρικους χωρους της Κομοτηνης

4 για τις δημοτικές εκλογές και 4 για τις περιφερειακές εκλογές

Συνολικά 8 παρατάξεις, που συμμετέχουν στις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, εξέφρασαν ενδιαφέρον για την διάθεση χώρων για την προεκλογική προβολή τους, συμμετέχοντας στην κοινή σύσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής.

Την σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, και σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι και από τις τέσσερις παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Κομοτηνής (Κοινωνία Πολιτών, Κομοτηνή Δυνατά που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Χασάν Χασάν, Σπάρτακος που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κώστα Καραΐσκο και Λαϊκή Συσπείρωση που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο) καθώς και εκπρόσωποι τεσσάρων από τις παρατάξεις που κατέρχονται στην Περιφέρεια, (Περιφερειακή Σύνθεση που εκπροσωπήθηκε από την κ. Κατερίνα Ιωαννίδου, Μαζί για την Αλλαγή που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Πετρίδη, Λαϊκή Συσπείρωση που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο και ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Στέφανο Μακρυγιάννη).

 Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης μετά την συνάντηση, καθορίστηκαν τα μέρη που θα μπορούν να βγάλουν κάποια περίπτερα και χώρους όπου θα μπορούν κάποιοι να βγάλουν σταντ για να διαφημίζουν τις παρατάξεις τους.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση πως με την χωροθεσία που έχει γίνει και την καλή θέληση όλων των εμπλεκομένων, θα έχουμε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο.

Με την προεκλογική περίοδο να ξεκινά σε μερικές μέρες, ο κ. Γκαράνης τόνισε πως από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τις παρατάξεις να στήνουν το προεκλογικό τους υλικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.