25 νεους υποψηφιους Δημοτικους Συμβουλους ανακοινωσε η «Κοινωνια Πολιτων»

Γιάννης Γκαράνης: «Mε συνέπεια, ευθύνη και πνεύμα δημιουργίας συνεχίζουμε να ενώνουμε όλες τις παραγωγικές, πνευματικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δυνάμεις του τόπου μας»

Είκοσι πέντε (25) νέες και νέους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους ανακοίνωσε σήμερα η Δημοτική Παράταξη «Κοινωνία Πολιτών». Ο κατάλογος αυτός των 25 νέων Συμβούλων, που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου 2023, έρχεται να προστεθεί στους τριάντα πέντε (35) πρώτους υποψηφίους της Παράταξής μας, που ανακοινώσαμε πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως υπογραμμίζει σε μήνυμά του ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης «με εχέγγυά μας το έργο μας, αλλά και το όραμά μας για έναν Δήμο ισχυρό αναπτυξιακά, σύγχρονο και αποτελεσματικό, υποδεχόμαστε στην “Κοινωνία Πολιτών” άλλους είκοσι πέντε  συνδημότες μας, που συστρατεύονται αγωνιστικά μαζί μας».

Παράλληλα τονίζει πως «με συνέπεια, ευθύνη και πνεύμα δημιουργίας συνεχίζουμε να ενώνουμε όλες τις παραγωγικές, πνευματικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δυνάμεις του τόπου μας και πορευόμαστε προς τη νέα θητεία με αξιοπιστία, γνώση, επάρκεια και νέα ορμή, για έναν Δήμο, όπου Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει».

Οι είκοσι πέντε  νέοι υποψήφιοι της «Κοινωνίας Πολιτών» είναι:

  1. Αμαραντίδης Ιωάννης 
  2. Αστράκη Στέλλα
  3. Βώσου Αλεξάνδρα
  4. Δροσίδη Χριστίνα
  5. Ζωγράφου Πέτρος
  6. Ισμαήλ Λεβέντ
  7. Ισμαήλ  Μεχμέτ
  8. Κασικτσή Χασάν Αρήφ
  9. Κεβορκιάν Ναταλία
  10. Κιορπέογλου Κωνσταντίνος
  11. Κιοσέ Εριτζάν
  12. Κυρίδης Δημήτρης
  13. Λάπατας Αθανάσιος (Σάκης)
  14. Λεχούδης Κίμων
  15. Μεμίς Φεριδούν
  16. Μεχμέτ Μεσούτ
  17. Μουρτίδης Ιωάννης
  18. Μουτουσίδου Ευαγγελία
  19. Παρασκευούδη Αναστασία (Τούλα)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.