10 νεες υποψηφιοτητες ανακοινωσε η «Κομοτηνη Δυνατα»

Αντώνης Γραβάνης: «Προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!»

Δέκα νέους υποψηφίους που πλαισιώνουν την προσπάθεια για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής, ανακοίνωσε η παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά».

Ευχόμενος καλή επιτυχία στον αγώνα τους, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Αντώνης Γραβάνης τόνισε πως πρόκειται για ανθρώπους «με όραμα, διάθεση προσφοράς, αξίες και όρεξη για δουλειά, που μπαίνουν ενεργά στον αυτοδιοικητικό στίβο για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023».

«Προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!» τόνισε κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής.

Ακολουθεί η παρουσίαση των 10 νέων υποψηφιοτήτων της παράταξης «Κομοτηνή Δυνατά»

Γιώργος Ναλμπάντης

O Γιώργος Ναλμπάντης γεννήθηκε το 1975 και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι οικονομολόγος – πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, με διπλωματική εργασία που εκπονήθηκε στο I.U.T. de Saint-Denis στο Παρίσι της Γαλλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.

Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Ν.Α. Ευρώπης οικονομικής κατεύθυνσης του τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ.

Διορίστηκε το 2003 στο Τελωνείο Κομοτηνής μετά από γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. και σήμερα υπηρετεί ως τελωνειακός ελεγκτής, ενώ έχει διατελέσει και προϊστάμενος τμήματος επί πενταετία.

Κατά τη διάρκεια του υπηρεσιακού του βίου υπήρξε μέλος της εξεταστικής επιτροπής στους διαγωνισμούς απόκτησης πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστών που διενήργησε η Τελωνειακή Περιφέρεια Αλεξανδρούπολης από το 2013 έως το 2021.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της 4ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Αν. Μακεδονίας-Θράκης, υπηρετώντας από τη θέση του απλού μέλους (2019-2022), του  Γενικού Γραμματέα (2007-2010) και του Αντιπροέδρου (2012-2013) ενώ από το Μάιο του 2022 έως σήμερα υπηρετεί από τη θέση του Προέδρου.

Πριν τον διορισμό του εργάστηκε σε τράπεζες και εταιρείες του ιδιωτικού τομέα ενώ απασχολήθηκε και ως εισηγητής στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής το 2001 και 2002.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2004 στο οποίο διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης από το 2007 έως το 2016 και Αντιπρόεδρος τη διετία 2014-2015.

Είναι πατέρας δύο κοριτσιών 18 και 13 ετών.   

Δέσποινα Τζεβελεκίδου

Η Δέσποινα Τζεβελεκίδου, του Αθανασίου και της Έλλης Γκάγκα από το Νέο Σιδηροχώρι και από το Κόσμιο αντίστοιχα, γεννήθηκε το 1990  και μεγάλωσε στο Νέο Σιδηροχώρι μέχρι τα 18 της έτη.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΤΕΙ Σερρών, ως Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων, από όπου και αποφοίτησε τον Μάιο του 2013 με τη διεκπεραίωση της πτυχιακής  της εργασίας με τίτλο «Σεισμική αποτίμηση  κτηριακού αποθέματος της πόλη των Σερρών».

Το 2015 αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία και φοίτησε στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ως Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, καθώς και στο ΔΙΕΚ Κομοτηνής ως Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού και Ονυχοπλαστικης.

Πλέον είναι ιδιωτικός υπάλληλος εδώ και 8 χρόνια στον κλάδο της ομορφιάς με ειδίκευση την ονυχοπλαστική και τον καλλωπισμό των άνω και κάτω ακρών.

Συμμετείχε από την παιδική της ηλικία, και μέχρι τα 18, στη Φιλαρμονική του Δήμου Νέου Σιδηροχωριου παίζοντας τύμπανο, πιάτα, και βαρύτονο με τον μεγάλο στρατιωτικό μουσικό Αντώνη Μαρκόπουλο, με  πολλές συμμέτοχες σε παρελάσεις και σε συναυλίες . Παράλληλα 3 έτη φοίτησε στο Ωδείο για την εκμάθηση κλασικού Βιολιού και την Αρμονίας της μουσικής.

Το ενδιαφέρον της όμως στράφηκε και στο θέατρο με την συμμετοχή της στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, καθώς και στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη με σκηνοθέτη την Άννα Μαχαιροπουλου.

Δήμητρα Πάσχου

Η Δήμητρα Πάσχου γεννήθηκε το 1978 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Έδεσσας, με κατεύθυνση κοινωνικής πρόνοιας και έλαβε πτυχίο υπολογιστών.

Από το 1996 κατοικεί στην Κομοτηνή, είναι παντρεμένη με τον μουσικό και αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού Τζατζανά Ιωάννη και μητέρα δύο παιδιών.

Από το 2009 έως το 2013 υπήρξε ιδιοκτήτρια μουσικής σχολής και γραφείου διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με την παραπάνω ιδιότητα συμμετείχε σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και συνεργασίες με φορείς, όπως «Παιδικά χωριά SOS», «Φιλόπτωχος Κομοτηνής» κλπ.

Επιδεικνύει σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής, καθώς και σε πολλές εθελοντικές δράσεις που εστιάζουν στην παροχή βοήθειας απέναντι στα παιδιά, στα αδέσποτα και την καθαριότητα της πόλης.

Ενριόν (Ανδρέας) Μέμα

Ο Ενριόν (Ανδρέας) Μέμα γεννήθηκε το 1990 στην Αλβανία.

Ζει και δραστηριοποιείται από μικρός στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου της Κομοτηνής.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2013 και διατηρεί έως και σήμερα το δικό του συνεργείο με την επωνυμία « ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΜΑ».

Ζιγιά Αλή

O Ζιγιά Αλή γεννήθηκε το 1981 στην Κομοτηνή. Είναι γιος του Αλή, σύζυγος της Ταχήρ Γιουλτζάν και πατέρας διδύμων παιδιών.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή από το 2006.

Διαχρονικά αγωνίζεται για την αλληλεγγύη και την ισότητα των πολιτών συμμετέχοντας σε ομάδες εργασίας και πληθώρα εκδηλώσεων.

Κωνσταντίνος Αθανασιάδης

Ο Κωνσταντίνος Αθανασιάδης γεννήθηκε το 1983 στην Κομοτηνή, όπου και κατοικεί μόνιμα. Η καταγωγή του είναι από τους Προσκυνητές.

Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον τομέα της Πληροφορικής.

Από το 2003 υπηρετεί στο στρατό ξηράς ως Υπαξιωματικός. Επιπλέον δραστηριοποιείται και μέσω οικογενειακής επιχείρησης ενδυμάτων, στις λαϊκές αγορές του Νομού Ροδόπης.

Παράλληλα ασχολείται με βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις ιδιόκτητων κατοικιών.

Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Ανθρωπάκη κι έχουν δύο γιούς 12 και 18 ετών.

Μπεκήρ Μεμέτ

Ο Μπεκήρ Μεμέτ γεννήθηκε το 1988 στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Κομοτηνής και του Ι.Ε.Κ Κομοτηνής με ειδικότητα τεχνικός αερίων καυσίμων.

Από το 2011 εργάζεται στην εταιρεία «Χαρτοποιία Κομοτηνής Α.Β.Ε.Ε ΕΛΙΝΑ» ως θερμαστής σε ατμολέβητα.

Από νεαρή ηλικία συμμετέχει σε διάφορους κοινωνικούς και αθλητικούς συνδέσμους, μεταξύ άλλων σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπως ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Αστέρι Κομοτηνής, Ατσάλι Αρχοντικών και Ένωση Ασωμάτων.

Είναι παντρεμένος με την Λατήφ Ελίφ κι έχουν ένα γιό.

Μπιουλέντ Κιαμήλογλου

Ο Μπιουλέντ Κιαμήλογλου γεννήθηκε και εργάζεται στην Κομοτηνή.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι Διευθυντής Αναισθησιολογίας του Γ.Ν. Κομοτηνής και Αναπληρωτής Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Μεταξύ άλλων είναι Προϊστάμενος Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου, Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου και Μέλος των Συμβουλίων Κρίσεων και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ.

Ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης από 2002 – 2011 και διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης από 2002 έως 2005.

Από το 2011 έως και σήμερα είναι εκπρόσωπος στον Π.Ι.Σ.

Επιπλέον, είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» από το 2004, όπου διατελεί αντιπρόεδρος από το 2006 έως και σήμερα.

Διατέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος της Διευρυμένης Αυτοδιοίκησης Ροδόπης – Έβρου επί 2 θητείες (2003-2006 & 2007-2010) και Αντιπρόεδρος του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης- Έβρου (2007-2008).

Είναι μέλος της Ομάδας στήριξης της Αντικαρκινικής Εταιρείας- Παράρτημα Ροδόπης.

Είναι παντρεμένος με την γυναικολόγο-μαιευτήρα Μουμπετζέλ Εμίν κι έχει μια κόρη.

Σερδάλ Οσμάν

Ο Σερδάλ Οσμάν γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί στο Καλαμόκαστρο μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 24 ετών.

Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστό εργοστάσιο της περιοχής.

Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος από το 2019 στο Καλαμόκαστρο.

Στέργιος (Στέλιος) Βουραζάνης

Ο Στέργιος (Στέλιος) Βουραζάνης γεννήθηκε το 1984 στην Κομοτηνή όπου διαμένει μέχρι σήμερα.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη περιοχή μας.

Είναι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΟΕΒΕΣ του Νομού Ροδόπης.

Παράλληλα διατελεί ως Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Εμπόρων Σιδηρικών Χρωμάτων Υδραυλικών του Νομού Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.