“ZOO Shoes”

Ο απόλυτος προορισμός για τους μικρούς fashionistas της πόλης μας

Τα παπούτσια αποτελούσαν ανέκαθεν το απόλυτο αξεσουάρ του γυναικείου φύλου, το οποίο μάλιστα πολλές φορές προδίδει τη  διάθεσή των γυναικών  ακόμη και στοιχεία του χαρακτήρα τους. 

Η μοναδική αξία ενός καλού ποιοτικά παπουτσιού

Ο κανόνας αυτός, στον κόσμο των αξεσουάρ, αγγίζει όμως πλέον και τους άντρες αλλά και τους μικρούς και τις μικρές fashionistas που φαίνεται πως αντιλαμβάνονται την αξία του καλού ποιοτικά παπουτσιού αλλά και το γεγονός ότι ένα παπούτσι μπορεί να αναδείξει ή αντιθέτως να καταστρέψει εντελώς ένα σύνολο.
 
Στη λογική αυτή λοιπόν αλλά και πάνω στην αγάπη της για την μόδα, η κ. Ευαγγελία Λιούρτα δημιούργησε το κατάστημα παιδικών και εφηβικών υποδημάτων “ZOO Shoes”,  με στόχο  να δώσει στους γονείς αλλά και στα ίδια τα παιδιά στα οποία απευθύνεται, ποικιλία επιλογών σε ό,τι αφορά τα υποδήματά τους, με σταθερό χαρακτηριστικό όμως την ποιότητά τους.
 
Δεκάδες σχέδια και χρώματα, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας αλλά και τις «υποδείξεις» του κλασικού, για αγόρια και κορίτσια, υποδήματα, για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και όλες τις περιστάσεις που «αντέχουν» στο χρόνο,  λόγω της επιμονής στην ποιότητα. 

Παπούτσια αλλά και λαμπάδα δώρο


Ένα ουσιαστικό και πρακτικό δώρο και για τις ημέρες του Πάσχα, στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, το οποίο μάλιστα συνδυάζεται και με μία πρωτότυπη χειροποίητη λαμπάδα, που δίνει με τη σειρά του δώρο το κατάστημα ένεκα των ημερών.

Info
“ZOO Shoes”
Μ. Μ. Βασιλείου & Παρασίου γωνία
Tηλ: 2531 038628

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.