Zoo Shoes: Με νεο ιδιοκτητη το αγαπημενο εμπορικο καταστημα των μικρων Κομοτηναιων

Με ποιοτικά και άνετα παπούτσια

To “Zoo Shoes” αποτελεί ένα από τα αγαπημένα εμπορικά καταστήματα, των μικρών κυρίως, αλλά όχι μόνο, συμπολιτών μας.
 
Εδώ και χρόνια το “Zoo Shoes” έχει καθιερωθεί και στις καρδιές των γονέων, ως βασικός σταθμός αναζήτησης των πιο μοδάτων, άνετων και ποιοτικών παιδικών και εφηβικών παπουτσιών,  πολύ γνωστών εταιρειών του χώρου, όπως  Geox, Mayoral Agatha Ruiz De La Prada, Alegria, Biomechanics, Comfy, Conguitos, Garvalin, Lelli Kelly, Lumberjack, Mini Max,  Osito, Vul.ladi και Xti.
 

Το κατάστημα πριν από τέσσερις περίπου μήνες άλλαξε ιδιοκτήτη, περνώντας στα χέρια του κ. Ηλία Γκουγκλέρη, ο οποίος, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή δουλειά των προηγούμενων χρόνων και ιδιοκτητών, βάζει πλέον στόχο τη διατήρηση όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που έχουν καταστήσει το “Ζοο Shoes” βασική επιλογή γονέων και παιδιών, αλλά και την εξέλιξή του, μεταξύ άλλων μέσα από την «εισαγωγή» νέων εταιρειών και ακόμα μεγαλύτερης ποικιλίας στις ήδη αγαπημένες.
 
Μία εκ των πρώτων νέων εισόδων, η αγαπημένη ενηλίκων αλλά και παιδιών “New Balance” που έχει «κατακτήσει» το διεθνές εμπόριο, και που πλέον μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων στο κατάστημα.
 

Το “Zoo Shoes” βρίσκεται στη διασταύρωση του εμπορικού δρόμου Μ.Μ. Βασιλείου και Παρασίου στο κέντρο της Κομοτηνής και σας περιμένει για μία ξενάγηση στον πολύχρωμο κόσμο του.
 
Info
“Zoo Shoes”
Παιδικά και Εφηβικά Υποδήματα
Μ.Μ. Βασιλείου και Παρασίου, Κομοτηνή
Fb: Zoo shoes 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.