Ζωντανεψε την αγορα η Λευκη Νυχτα της Κομοτηνης

Μπορεί να μην έφτασε, αλλά πλησίασε τα επίπεδα του 2019

Αρκετοί οι επισκέπτες από Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη στην πόλη μας

Πλήθος κόσμου ξεχύθηκε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στην Λευκή Νύχτα της Κομοτηνής, με τα καταστήματα να μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, και τον κόσμο να κινείται στους δρόμους της πόλης, που ήταν γεμάτη από δράσεις και συναυλίες.

Στόχος της Λευκής νύχτας βέβαια ήταν το γιορτινό κλίμα να λειτουργήσει και ως «τονωτικό» στο καταναλωτικό αίσθημα των συμπολιτών που θα θελήσουν να κάνουν τις αγορές τους, με τα καταστήματα της πόλης μας να κάνουν διάφορες προσφορές, αλλά και να «ξεσκάσει» ο κόσμος, μετά από δύο χρόνια περιορισμών και σε επίπεδο εκδηλώσεων.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου, ο κόσμος περίμενε την Λευκή Νύχτα για να βγει έξω, για να γυρίσει την αγορά ψάχνοντας και τις εκδηλώσεις, αλλά και τις προσφορές των καταστημάτων.

Στην πρώτη Λευκή Νύχτα μετά από δύο χρόνια πανδημίας λοιπόν, είδαν ότι μπορεί να μην έφτασαν τα νούμερα και την κατανάλωση του 2019, όμως την πλησίασαν αρκετά, με τα οπτικά, τα αθλητικά, τα γυμναστήρια με τις ετήσιες προσφορές και τα ηλεκτρικά είδη, να βλέπουν πολύ κόσμο.

Το πιο θετικό είναι ότι είχαν πολλούς επισκέπτες από τις γειτονικές πόλεις, κυρίως Ξάνθη αλλά και την Αλεξανδρούπολη, κάτι που μέτρησε πάρα πολύ στο να έρθουν, να διασκεδάσουν και να καταναλώσουν στην πόλη μας.

Τα μηνύματα δε που πήραν από τους ξένους επισκέπτες ήταν πολύ θετικά, και ενθουσιάστηκαν τόσο με τον τρόπο που έγινε, όσο και με τα καταστήματά τους, στα οποία, όπως τους είπαν, βρήκαν πραγματικές εκπτώσεις, και σε καινούρια προϊόντα.

Παράλληλα η διασπορά των εκδηλώσεων, βοήθησε ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν την τοπική αγορά, και τους διαφορετικούς εμπορικούς δρόμους.

Λευκή νύχτα με μεγάλη συμμετοχή στο WELCOME STORES Τζεβελεκίδης

Το αδιαχώρητο επικράτησε, ιδιαίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, στο WELCOME STORES Τζεβελεκίδης, το οποίο συμμετείχε με τις δικές του προσφορές στη Λευκή Νύχτα της πόλης.

Από νωρίς πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που άδραξαν την ευκαιρία για να επισκεφτούν το χώρο, και να εκμεταλλευτούν τις πολλές προφορές που είχε το κατάστημα.

Όπως τόνισε ο κ. Παναγιώτης Τζεβελεκίδης, η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική, και πολλοί ήταν αυτοί που πήραν διάφορα είδη από το κατάστημά τους, με την κίνηση να είναι εφάμιλλη αυτής του 2019.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.