Υπαλληλο γραφειο «ψαχνει» ο ΔΕΔΔΗΕ για την Κομοτηνη

Με σύμβαση διάρκειας 8 μηνών

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
 
Συγκεκριμένα ο ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται να προσλάβει ένα άτομο ειδικότητας  Διοικητικών Γραμματέων (Υπάλληλων Γραφείου) ΔΕ για τις ανάγκες του στην Περιοχή Κομοτηνής.
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κομοτηνής, Σισμάνογλου 69Α – 69133 Κομοτηνή» απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κ. Σταματίας Τσουρπούδη (τηλ. επικοινωνίας: 2531074004).
 
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η υποχρέωση υποβολής υπεύθυνης δήλωσης από όλους τους υποψήφιους απασχολούμενος και μη απασχολούμενους στη ΔΕΗ ΑΕ ή θυγατρικές της σύμφωνα με την παρ. 3 της ενότητας «Ειδικές επισημάνσεις» της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2017.
 
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης (μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «06.03.2017» και το Ειδικό Παράρτημα: (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης «22-01-2016») θα γίνει στο κατάστημα της υπηρεσίας όπου προκηρύσσεται η ανωτέρω θέση, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.