Ξεπερασε τις προσδοκιες το 2ο Mega bazaar της αντιπροσωπιας Αuto house Γεωργοπουλος

Φαίνεται ότι οι γενναίες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες βρίσκουν έδαφος ακόμη και στη δύσκολη οικονομικά περίοδο, που διανύουμε. Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Auto house Γεωργόπουλος, για δεύτερη φορά το τελευταίο εξάμηνο, προχώρησε στη διοργάνωση ενός Mega bazaar, παρέχοντας την ευκαιρία στους κατοίκους, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής της Θράκης, να προχωρήσουν στην αγορά ενός πολύτιμου για την καθημερινότητα τους εργαλείου, χωρίς ωστόσο να το χρυσοπληρώσουν. Το Σάββατο και την Κυριακή, λοιπόν, στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπίας, στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου τέρμα, πραγματοποιήθηκε το 2o Mega bazaar, που περιελάμβανε 82 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα χαμηλές στιγμές και σε μεγάλη γκάμα, όσον αφορά τις κατασκευάστριες εταιρίες και τις κατηγόριες κυβισμού τους. Με όχι χαμηλό επιχειρηματικό ρίσκο, ο κ. Δήμος Γεωργόπουλος, μετά την επιτυχημένη πρώτη του προσπάθεια, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών για φτηνές, αλλά ποιοτικές αγορές. Παρέχοντας εγγύηση ενός χρόνου σε όλα τα αυτοκίνητα, τα οποία είναι πλήρως ελεγμένα, και διαθέτοντας μοντέλα από το 2006 και μετά, διασφάλισε στους αγοραστές ότι έχουν να κάνουν με μια σίγουρη και φερέγγυα επένδυση των χρημάτων τους.

Και πράγματι, σε αυτήν την πρωτοβουλία το κοινό της πόλης μας ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό. Όχι μόνο ικανοποίησε η επισκεψιμότητα της έκθεσης, αλλά και οι αγορές ξεπέρασαν τις προσδοκίες, ξεπερνώντας ακόμη και τη μεγάλη επιτυχία, που είχε σημειώσει η πρώτη διοργάνωση mega bazaar. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο, «ο κόσμος γενικότερα είναι διστακτικός, όμως αποδεικνύεται ότι το καλό προϊόν σε συνδυασμό με την καλή τιμή, μπορεί να υπερκεράσει αυτή τη διστακτικότητα». Οι επισκέπτες στην έκθεση προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Θράκης, τόσο από τα γύρω χωριά της Ροδόπης, όσο και από την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.

Στροφή των καταναλωτών στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

«Αυτό αποδεικνύει», σύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο, «ότι ο κόσμος σήμερα κάνει έρευνα, προκειμένου να προχωρήσει σε σημαντικές αγορές». Ένα άλλο αξιοσημείωτο, που μας ανέφερε, ήταν η εικόνα, που αποκόμισε από τους επισκέπτες της έκθεσης, κατά την οποία «πολλοί πελάτες, που σκόπευαν να προχωρήσουν σε αγορά καινούργιου αυτοκίνητου, συγκρίνοντας τις τιμές, την εγγύηση και την κατάσταση των αυτοκινήτων, επέλεγαν τελικά να στραφούν στα μεταχειρισμένα». «Παλαιότερα», παρατήρησε, «εκείνοι, που είχαν σκοπό να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο, δεν έμπαιναν καν στη διαδικασία να ερευνήσουν τυχόν ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα. Βλέποντας, πλέον, ότι οι τιμές διαφέρουν τρομακτικά ανάμεσα στο καινούργιο και το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, τη στιγμή μάλιστα που μιλάμε για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τριετίας ή τετραετίας, που φέρουν και εγγύηση, δε διστάζουν να παρακάμψουν τους αρχικούς τους ενδοιασμούς».

Διατήρηση των τιμών μετά από παροτρύνσεις των πελατών

Μετά ταύτα και προς ικανοποίηση των παροτρύνσεων πολλών πελατών του, ο κ. Γεωργόπουλος αποφάσισε να διατηρήσει τις τιμές, που ίσχυαν κατά το διήμερο του bazaar, και για την εβδομάδα, που διανύουμε. Επομένως, μέχρι και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, που προσφέρονται στην αντιπροσωπεία Auto house Γεωργόπουλος. Όπως παρατήρησε ο κ. Γεωργόπουλος, «υπήρξαν πολλοί, που λόγω της περιορισμένης διάρκειας του σαββατοκύριακου, είτε δε μπορούσαν να αποφασίσουν άμεσα, είτε δε μπορούσαν να έρθουν από άλλες περιοχές να επισκεφτούν την έκθεση αυτοκινήτων. Μερικοί μάλιστα αγρότες αναμένουν τις πληρωμές των επιδοτήσεων αυτές τις μέρες». Αφουγκραζόμενος, λοιπόν, την ανάγκη των καταναλωτών να αδράξουν τις ευκαιρίες, σε μια περίοδο, μάλιστα, που δεν ανιχνεύονται παρόμοιες ιδιαίτερα συχνά, δε διστάζει, όχι μόνο να παρατείνει τις ελκυστικές τιμές, που προσέφερε στο bazzar του σαββατοκύριακου, αλλά και να δεσμευθεί για τη διοργάνωση ενός τρίτου κατά σειρά bazaar το επόμενο διάστημα, κάνοντας πράξη τη φιλοδοξία που είχε θέσει στο ξεκίνημα, για δημιουργία ενός νέου θεσμού, και δείχνοντας το μονοπάτι στους επιχειρηματίες, που μπορεί να τους οδηγήσει στην έξοδο από την εικονικοί στενότητα της εποχής μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.