Ξεπερασε τις προσδοκιες το 1ο Event Γαμου και Βαπτισης στην Κομοτηνη

Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον επισκεπτών από την Ξάνθη μέχρι την Ορεστιάδα

Ένα θετικό πρώτο βήμα, το οποίο οι διοργανωτές του θέλουν να γίνει θεσμός, αποτέλεσε το 1ο Event Γάμου και Βάπτισης που έλαβε χώρα το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο chris & eve στην Κομοτηνή.

Επαγγελματίες του χώρου, που αναλαμβάνουν να κάνουν την ξεχωριστή αυτή μέρα μοναδική, περίμεναν τους επισκέπτες, με τα απαραίτητα για κάθε μυστήριο, για το ζευγάρι ή τον κουμπάρο, και για τους γονείς και το μωρό ή τον νονό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μάλιστα, διεξήχθη επίδειξη μόδας με νυφικά φορέματα, γαμπριάτικα κοστούμια και νυφικά σατέν σετ.

Στο κάλεσμα αυτό, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Θράκη, με προσέλευση τόσο από τη Ροδόπη, όσο και από την Ξάνθη και τον Έβρο, ακόμα και από την Ορεστιάδα.

Η έκθεση μάλιστα είχε ήδη αποτελέσματα, με τους διοργανωτές να ευχαριστούν το κοινό που αγκάλιασε τόσο θερμά αυτή την προσπάθεια, και για την ανεπανάληπτη συμμετοχή τους, υποσχόμενοι ότι του χρόνου η έκθεση θα είναι ακόμα πιο δυναμική, με περισσότερες δράσεις και ακόμα μεγαλύτερη παρέα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.