Ξενοδοχειο Ισμαρος: Το προσωπικο σας εξοχικο η Το δευτερο σπιτι σας

«Η Θράκη είναι τόπος ευλογημένος»… Αυτή είναι η κοινή παραδοχή ντόπιων και «περαστικών» που διατρέχουν τα θρακικά εδάφη. Μια παραδοχή που εμείς οι Ροδοπίτες έχουμε συνδέσει κυρίως με τις παραθαλάσσιες περιοχές του νομού και κυρίως αυτή της Μαρώνειας που συνδυάζει ιδανικά τις παραλίες του θρακικού πελάγους με το ορεινό τοπίο στο φόντο και την καταπράσινη πεδιάδα. Τόπος «ευλογημένος» από τα χρόνια της αρχαιότητας, που μάλιστα έχει μνημονευτεί από τον Όμηρο στην «Οδύσσεια».
  
Τον «ευλογημένο» αυτόν τόπο, το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού Πελάγους σε συνδυασμό με το καταπράσινο «φόντο» του όρου Ίσμαρος, μαζί με τις γεύσεις και τις μυρωδιές που αυτός μας προσφέρει, μπορεί πλέον να τα δει, να τα βιώσει, να τα κάνει «δικά του» και να τα μοιραστεί ο κάθε ένας από εμάς.

Το μέρος που τα προσφέρει όλα αυτά σε συνδυασμό με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά μίας «όμορφης» ζωής δεν είναι άλλο από το Ξενοδοχείο Ίσμαρος. Κλασικά όμορφο και μοναδικά φιλόξενο, χτισμένο σε μια έκταση δώδεκα στρεμμάτων, μπροστά στην θάλασσα το ξενοδοχείο Ίσμαρος μετράει πολλά χρόνια επιβλητικής παρουσίας στην περιοχή, προσφέροντας όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, σε πλήρη όμως σεβασμό με το «παρθένο» περιβάλλον.
  
Το Ξενοδοχείο Ίσμαρος τελεί φέτος υπό νέα διεύθυνση, γεγονός που μεταφράζεται σε μία ολική αναδιαμόρφωση του τρόπου λειτουργίας του, του περιβάλλοντα χώρου και των εγκαταστάσεών του, αλλαγές όμως που έγιναν πάνω στις ήδη επιτυχημένες αρχές λειτουργίας του Ξενοδοχείου.
Θέτοντας ως κυρίαρχο στόχο «ο κάθε επισκέπτης να νιώθει σαν το σπίτι του», ο νέος γενικός διευθυντής του Ξενοδοχείου Slavin Avramov, μίλησε στον «ΠτΘ» παρουσιάζοντας το ανανεωμένο σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις, το δυναμικό αλλά και τις αρχές λειτουργίας του Ξενοδοχείου Ίσμαρος αλλά και τους λόγους που έκαναν τον ίδιο και τον συνεργάτη του να επενδύσουν στην περιοχή. Έχοντας περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τουριστικό τομέα και έχοντας εργαστεί στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της γείτονα χώρας, και όχι μόνο, ο κ.Avramov ανέλαβε την διεύθυνση του Ξενοδοχείου, το οποίο, όπως ο ίδιος είπε, συνδυάζει όλα τα βασικά ζητούμενα ενός απαιτητικού επισκέπτη, «την ηρεμία και την χαλάρωση, το καθαρό και «παρθένο» περιβάλλον, την άριστη εξυπηρέτηση και την υπέροχη θάλασσα».
  
Τριάντα δωμάτια, χτισμένα σε δύο πτέρυγες, όπως εξήγησε ο ίδιος, την royal και την classic, αλλά και δεκαέξι νεόδμητες σουίτες bungalows, φτιαγμένα με πέτρα και ξύλο, εναρμονισμένα πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, τίθενται στην διάθεση και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Τα δωμάτια προσφέρονται για ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, «επενδεδυμένα» με στρώματα των γνωστότερων εταιρειών, υπερπλήρη από άποψη παροχών, ενώ για όσους αγαπούν να «ταξιδεύουν» με απέραντη θέα στο Θρακικό πέλαγος.

Για τις πολυπληθείς οικογένειες, τις μεγάλες παρέες, αλλά και τα ζευγάρια οι νεόδμητες σουίτες -bungalows, ανεξάρτητα στην ουσία σπίτια με δική τους αυλή, με barbeque, τζάκι, κουζινάκι, μεγάλο χώρο σαλονιού, ένα μπάνιο με Jacuzzi και ένα υπνοδωμάτιο, αλλά και την σοφίτα με εσωτερικό εξώστη – που βλέπει το σαλόνι και όπου φιλοξενούνται δύο μονά κρεβάτια- θα κάνουν την διαμονή σας στο Ξενοδοχείο Ίσμαρος, υπόθεση «προσωπική», σαν στο ολόδικό σας εξοχικό.
  
Για όσους δηλώνουν λάτρεις της καλής ζωής, μπορούν να αφεθούν στα χέρια του προσωπικού του Ξενοδοχείου, οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί στην άψογη εξυπηρέτησή τους. Άλλωστε, όπως επεσήμανε, ο κ. Avramov η εξυπηρέτηση είναι το κομμάτι εκείνο, στο οποίο επένδυσε κατά κύριο λόγο η νέα διεύθυνση, μία επένδυση η οποία αν κρίνουμε από τα σχόλια των επισκεπτών φαίνεται πως είναι άκρως επιτυχημένη.

Στις παροχές που έχουν στην διάθεσή τους οι επισκέπτες, περιλαμβάνονται η πολύ μεγάλη αυλή, μπροστά από το κεντρικό κτίριο, την οποία συνθέτουν οι δύο πισίνες, η μία εκ των οποίων παιδική, το πέτρινο pool bar «Κύκλωπες», η ανοιγοκλειόμενη pergola με τα καθιστικά, οι βραχόκηποι, το γκαζόν και οι ομπρέλες με τις ξαπλώστρες, ενώ για όσους καλώς ή κακώς δεν μπορούν να αποχωριστούν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, στο ημιυπόγειο του κεντρικού κτιρίου, υπάρχει ένας συνεδριακός χώρος (αίθουσα «σύναξη») για 150 – 200 άτομα, με τους ανάλογους βοηθητικούς χώρους και τα μηχανήματα ήχου και προβολής, αλλά και χώρος γυμναστηρίου, χώρος με το Jacuzzi spa και ο χώρος με την sauna.
Ανάμεσα στις εμπλουτισμένες νέες παροχές του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται οι θεματικές βραδιές(ελληνική, αραβική, ιταλική βραδιά) και η «θέσπιση» happy hour, κάθε σαββατοκύριακο, για φοιτητές, νέους και ζευγάρια, αλλά και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως αυτή του Moυντιάλ, για την έναρξη του οποίου το Ξενοδοχείο Ίσμαρος δημιούργησε ένα ειδικό μενού “Happy Hour” συνδυάζοντας το φαγητό, το ποτό και την παρακολούθηση της αγαπημένης των ποδοσφαιρόφιλων διοργάνωσης με μόλις έξι ευρώ.

  

Επίσης, η παραλία μπροστά από το Ξενοδοχείο είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους πρώτους λουόμενους αλλά και τους επίδοξους «αθλητές – κολυμβητές» που θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα water sports, ενώ για όσους παραμείνουν στην κλασική παραδοσιακή συνταγή της χαλάρωσης στην παραλία, το ειδικά διαμορφωμένο μπαρ, είναι έτοιμο να προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί κάποιος στην παραλία.

Γαμήλια δεξίωση με φόντο το Θρακικό Πέλαγος και τον θρακιώτικο ουρανό

Ως είθισται το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων και των βαπτίσεων και τι καλύτερο από μία δεξίωση με φόντο το Θρακικό Πέλαγος και τον θρακιώτικο ουρανό. Το Ξενοδοχείο Ίσμαρος αναλαμβάνει τη διοργάνωση κάθε είδους event -γάμο, βάπτιση, παιδικό πάρτι γενεθλίων, αποκλειστικά σχεδιασμένο πάνω στα προσωπικά θέλω του καθενός, υποσχόμενο την άψογη εξυπηρέτηση.

Happy Hour Μουντιάλ

Το Ξενοδοχείο Ίσμαρος, δημιούργησε ένα ειδικό μενού για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την έναρξη του Μουντιάλ δίπλα στη θάλασσα, πληρώνοντας μόλις έξι ευρώ:
– Σουβλάκι Κοτόπουλο- Χοιρινό + Μιξ Σπιτικές Πατάτες + Σως Γιαουρτιού + Μπύρα ή Αναψυκτικό ή
– Λουκάνικα + Μιξ Σπιτικές Πατάτες + BBQ Sauce + Μπύρα ή Αναψυκτικό ή
– Γαρίδες Πανέ με Τορτίγια chips + Μπύρα ή Αναψυκτικό
& Brazilian cocktails 1 + 1 Δώρο

www.ismaroshotel.gr
fb: Ismaros Hotel 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.