Ξεκινησε η καταβολη αναλογουντων ποσων στους συνεπεις δανειοληπτες του Ταμειου Παρακαταθηκων και Δανειων

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι ξεκίνησε η καταβολή των αναλογούντων ποσών στους συνεπείς δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, για το Β΄ εξάμηνο 2016, στα πλαίσια της πολιτικής επιβράβευσης συνεπώς δανειοληπτών.
 
Αυτή αφορά μόνο ενυπόθηκα δάνεια (κατηγορία δανείου 01,11 και 17) και όχι τα επισκευαστικά (κατηγορία δανείου 21), ενώ η επιβράβευση είναι εξαμηνιαία και καταβάλλεται από το Ταμείο κάθε εξάμηνο, στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Πρέπει οπωσδήποτε να γνωστοποιήσετε το ΙΒΑΝ του λογαριασμού όπου επιθυμείτε να πιστώνονται τα δικαιούμενα ποσά, στην ιστοσελίδα του Ταμείου www.tpd.gr μέσω του συνδέσμου  «e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» (με κωδικούς taxisnet).
 
Η καταβολή της επιβράβευσης, δεν αφορά στα τιτλοποιημένα δάνεια, για τα οποία απαιτείται ειδική νομοθετική ρύθμιση. Παρόλα αυτά όμως ακόμη και αν το δάνειο είναι τιτλοποιημένο, οι συνεπείς δανειολήπτες πρέπει ΑΜΕΣΑ να προβούν στην παραπάνω ενέργεια γνωστοποίησης ΙΒΑΝ, έτσι ώστε εάν και εφόσον υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, αυτοί να υπαχθούν αμέσως στην κατηγορία των δικαιούχων των ποσών της επιβράβευσης.
 
Προκειμένου να ενημερωθούν οι δανειολήπτες εάν το δάνειο τους είναι τιτλοποιημένο ή όχι, μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα των παραρτημάτων του Τ.Π.&Δ. έχοντας στη διάθεσή τους το Α.Φ.Μ. τους.
Τηλέφωνα : 2132116555 – 2132125350 – 2313336864
 
Να επισημανθεί ότι για τα τιτλοποιημένα δάνεια για τα οποία ο δανειολήπτης έχει αιτηθεί την υπαγωγή του στις νέες ρυθμίσεις (επιμήκυνση κ.λ.π.), εξετάζεται κατά προτεραιότητα από το Δ.Σ. του Ταμείου η επαναγορά τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.