Ξεκινησαν τα σεμιναρια για επιχειρησεις στο Εμπορικο και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Ροδοπης

Ν. Αγγελίδης: «Να εκμεταλλευόμαστε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας»

Την Τετάρτη 6 Απριλίου2022 ξεκίνησαν δια ζώσης τα θεματικά εργαστήρια (workshops) που διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου μας. Οι δράσεις του ΚΕΠΑ αφορούν την παροχή υπηρεσιών προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στους τομείς της μικροχρηματοδότησης (microfinance), του σχεδιασμού(design), της κοινωνικής οικονομίας (social economy), της καινοτομίας (innovation) και της επιχειρηματικής ανάπτυξης Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων (business growth).

Το πρώτο θεματικό εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε στις 06/04/2022 αφορούσε τις Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων, με ομιλήτρια την κα Αγνή Παγούνη, Head of BDS, ΚΕΠΑ. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων θεματικών εργαστηρίων είναι:

13/04/2022 Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (Business Skills)

18:00 – 20:00 Ομιλητής: Θεράπων Φάκας, Trainer, Business Coach, Coach the Day

18/05/2022 Εξυγίανση Επιχειρήσεων και 2η Ευκαιρία για επιχειρηματίες

18:00 – 20:00 Ομιλητές: Αντώνιος Τσιαλίκης, Δικηγόρος, Managing Partner, Ν. ΠΑΝΟΥ –Α. ΤΣΙΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δικηγορική Εταιρεία Δέσποινα Δρίτσα, Δικηγόρος, ΜΔΕ Αστικού και Αστικού Δικονομικού Δικαίου, ΜΔΕ Εμπορικού Δικαίου.

25/05/2022 Ανάπτυξη Ήπιων Δεξιοτήτων (Soft Skills)

18:00 – 20:00 Ομιλητής: Θεράπων Φάκας, Trainer, Business Coach, Coach the Day

Το μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ν. Αγγελίδη προς τους επιχειρηματίες της περιοχής μας είναι ότι τώρα, στην μετα-covid εποχή, όλοι οι άνθρωποι του «επιχειρείν» θα πρέπει να συμμετάσχουμε σε δράσεις που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας και να εκμεταλλευόμαστε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.

Τα θεματικά εργαστήρια του ΚΕΠΑ είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Μαργαρίτα Φυδανάκη, υπεύθυνη του Remicro LOCAL για την Κομοτηνή, για να δηλώσουν την συμμετοχή τους ή για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το έργο (τηλέφωνο: 2510 22 6943, email: [email protected]).

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς επίσης και συνοπτικά στοιχεία των θεματικών εργαστηρίων (http://www.rodopicci.gr/rodopi/articles/article.jsp…).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.