Ξεκινησαν οι αιτησεις για τρεις θεσεις στην ΕΦΑ Ροδοπης

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η προθεσμία

Ξεκίνησε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 469 ατόμων σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού. 

Να θυμίσουμε ότι στην προκήρυξη προβλέπονται θέσεις και για τις ανάγκες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης. Συγκεκριμένα προβλέπονται, μία θέση ειδικότητας ΤΕ Λογιστικού για τα Γραφεία της Εφορείας, μία θέση ειδικότητας ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για τον Αρχαιολογικών Χώρο Μαρώνειας-Αρχαίο Θέατρο-Αρχοντικό Ταβανιώτη και μία θέση ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας για το Μουσείο Κομοτηνής.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 π.μ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr

Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ.

Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργάζονται την αίτηση όσες φορές επιθυμούν πριν την οριστική υποβολή της. Επιπλέον και μετά την οριστική υποβολή, δύνανται να πραγματοποιήσουν αναίρεση της υποβολής για τυχόν διορθώσεις μέχρι και τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του/της υποψηφίου/ας στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει η αίτησή του/της να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ.

Για τη σύνδεση στην εφαρμογή απαιτείται η χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A4%CE%9124653%CE%A04-42%CE%A9?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.