Ξεκινησαν οι αιτησεις για την 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ

14 θέσεις σε Ροδόπη και Έβρο

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 37/τ. Α.Σ.Ε.Π./28.06.2022), που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 283 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-), στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ), στο Πάντειον Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Να θυμίσουμε ότι οι θέσεις της προκήρυξης που αφορούν σε Ροδόπη και Έβρο είναι οι εξής:

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου

ΠΕ Πληροφορικής, 1 θέση

ΤΕ Πληροφορικής, 1 θέση

ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός, 1 θέση

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ (έδρα Ροδόπη)

ΠΕ Διοικητικός Οικονομικός, 1 θέση

ΠΕ Πληροφορικής, 1 θέση

ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός, 1 θέση

ΤΕ Πληροφορικής, 1 θέση

ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 1 θέση

 ΥΕ Κλητήρων, επιστατών, φυλάκων, νυχτοφυλάκων, 1 θέση

ΔΠΘ

ΠΕ Διοικητικός Οικονομικός, Γραμματεία Πρυτανικού Συμβουλίου, 1 θέση

ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός, Διεύθυνση Διοικητικού (Ροδόπη) 1 θέση

ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός, Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης (Ροδόπη) 1 θέση

ΔΕ Διοικητικού (ΙΔΑΧ), Γραμματεία Ελληνικής Φιλολογίας, 1 θέση

ΔΕ Διοικητικού (ΙΔΑΧ), Γραμματεία Ιστορίας και Εθνολογίας, 1 θέση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου ΑΣΕΠ (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.