Ξεκινησαν οι αιτησεις για προσληψεις ωρομισθιων στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Οι ειδικότητες που αναζητούνται στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Κομοτηνής

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίουστις 18:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων στα Ι.Ε.Κ Ο.Α.Ε.Δ σε ωρομίσθιουςεκπαιδευτές, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου,για το έτος κατάρτισης 2019-2020.
 
Όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους,στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://a2.oaed.gr/pegasus με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποίαέχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr.
 
Η ανακοίνωση αφορά τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ, και οι υποψήφιοιέχουν δικαίωμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομισθίωνεκπαιδευτών, για το έτος κατάρτισης 2019-2020, να επιλέξουν τα Ι.Ε.Κ. που επιθυμούν της Περιφέρειας Αττικής ή τα Ι.Ε.Κ μίας και μόνο Περιφερειακής ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 
Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, από τους υποψήφιους ωρομίσθιους Εκπαιδευτές των Ι.Ε.Κ.Ο.Α.Ε.Δ, για την αξιολόγησή τους το έτος κατάρτισης 2019-2020, επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης για την ακρίβεια των δηλωθέντων και υποβληθέντων στοιχείων, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.1599/86. Οι υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι για την ακρίβεια των στοιχείων και των δικαιολογητικών, που θα καταχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση και αυτών που στη συνέχεια θα υποβάλλουν ή θα αποστείλουν με φάκελο στο Ι.Ε.Κ. πρώτης προτίμησής τους, υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων ωρομισθίων Εκπαιδευτών.
 
Η υποβολή ή η αποστολή φακέλου δικαιολογητικών, είναι δυνατή έως και τη Δευτέρα 09-09-2019.
 
Μετά τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων, θα καταρτιστούν Πίνακες που θα ισχύσουν για το Έτος Κατάρτισης 2019-2020 και θα αφορούν κάθε ένα από τα Ι.Ε.Κ. της Περιφέρειας Αττικής ή τα Ι.Ε.Κ. των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας, όπως αναφέρονται στη σχετική Προκήρυξη. 

Οι ειδικότητες για το ΙΕΚ Κομοτηνής 

Για το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Κομοτηνής αναζητούνται οι εξής ειδικότητες:
 
ΠΕ-Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ)
ΠΕ-Διατροφής Διαιτολογίας, ΠΕ04-Πτυχίο Φυσικού, ΠΕ04-Πτυχίο Χημικού, ΠΕ04-ΠτυχίοΒιολόγου, ΠΕ08-Καλών Τεχνών, ΠΕ21-Θεραπευτών Λόγου, ΠΕ23-Πτυχίο Ψυχολογίας ή ΠΕ Πτυχίο Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) με κατεύθυνση Ψυχολογία,ΠΕ61-Νηπιαγωγοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ΠΕ60-Νηπιαγωγοί (ελλείψει ΠΕ61),ΠΕ79.01-Μουσικής Επιστήμης, ΠΕ80-Οικονομίας (ΕΚ), ΠΕ82-Μηχανολόγοι (ΕΚ), ΠΕ83-Ηλεκτρολόγοι (ΕΚ), ΠΕ84-Ηλεκτρονικοί (ΕΚ), ΠΕ85-Πτυχίο Χημικού Μηχανικού, ΠΕ86Πληροφορικής (ΕΚ), ΠΕ87-Πτυχίο Ιατρού, ΠΕ87-Πτυχίο Φαρμακοποιού, ΠΕ87-Νοσηλευτικής(ΕΕ), ΠΕ87-Πτυχίο Δημόσιας Υγιεινής, ΠΕ87-Πτυχίο Αισθητικής, ΠΕ87-ΠτυχίοΒρεφονηπιοκόμου, ΠΕ91-Θεατρικής Αγωγής (ΕΚ)
 
ΤΕ-Πτυχιούχοι ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου
ΤΕ-Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Αυτοκινήτων, ΤΕ-Πτυχίο Μηχανικού Αυτοκινήτων, ΤΕ01.20-ΠτυχίοΑισθητικής, ΤΕ01.30-Πτυχίο Βοηθού Παιδοκόμου Βρεφονηπιοκόμου ΔΕ-Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. με πιστοποίηση, Πτυχιούχοι ΤΕΕ Α΄ Κύκλου, ΤΕΣ, ΕΠΑΣΔΕ-Τεχνικός Αισθητικής Άκρων (Μανικιουρίστας), ΔΕ-Δερματοστίκτης (tattoo), ΔΕ Κουκλοπαίχτης (Θέατρο Σκιών)
 
ΔΕ.ΕΤ-εμπειροτεχνίτες απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης τουΝ.1566/85, με τριετή προϋπηρεσία
ΔΕ.ΤΕ-Τεχνικός Αισθητικής Άκρων (Μανικιουρίστας), ΔΕ.ΕΤ-Δερματοστίκτης (tattoo), ΔΕ.ΕΤ Κουκλοπαίχτης (Θέατρο Σκιών)
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τη σχετική Υπουργική Απόφαση καθώς και την Προκήρυξη που αφορά στις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.