Ξεκινησαν οι αιτησεις για μονιμες προσληψεις στην ΑΑΔΕ

18 οι θέσεις για τη Ροδόπη

Ξεκίνησε χθες η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για 548 μόνιμες θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
 
Πρόκειται για την προκήρυξη 1Γ/2017, που αφορά στη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για τις προαναφερθείσες θέσεις, όλες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έως τις 18 Ιανουαρίου (ώρα 14:00) στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
 
Να θυμίσουμε ότι από την εν λόγω προκήρυξη προβλέπεται η πρόσληψη συνολικά 18 ατόμων 3 ειδικοτήτων για τις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής στη Ροδόπη.
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.
 
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: «ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510»
 
Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 22ας Ιανουαρίου 2018, ημέρας Δευτέρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.