Ξεκινησαν οι αιτησεις για 90 προσληψεις στον ΟΣΕ

9 θέσεις σε Ξάνθη και Έβρο

Άρχισαν από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στην προκήρυξη 1/2022 του ΟΣΕ για την πρόσληψη 90 μονίμων υπαλλήλων.

Η νέα προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη 90 μονίμων υπαλλήλων, όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι προσλήψεις θα γίνουν από τον ίδιο τον ΟΣΕ.

Η κατανομή των θέσεων:

34 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων
36 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Σταθμάρχες
5 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρονικοί
10 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι
5 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου

Η προκήρυξη προβλέπει θέσεις σε τρεις ειδικότητες στην Ξάνθη και τον Έβρο. Συγκεκριμένα για την Ξάνθη προβλέπονται 1 θέση ειδικότητας ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών-Κλειδούχων και 1 θέση ειδικότητας ΔΕ Σταθμάρχες. Για τον Έβρο προβλέπονται 2 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων, 3 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Σταθμάρχες και 2 θέσεις ειδικότητας ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της προκήρυξης, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://proslipseis2022.ose.gr/.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Info

Αναλυτικά η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://ose.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.