Ξανθη: Θεση για 8 μηνες στον ΕΛΓΟ Δημητρα

ΠΕ Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή ΠΕ Κτηνιάτρων οι ειδικότητες που αναζητούνται

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα επτά  ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του θα προβεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Οι προσλήψεις αφορούν: Α) Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων, Λάρισας, Καλαμπάκας, Νεμέας και Συγγρού του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Κορινθίας & Βόρειου Τομέα Αθηνών, Β) των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Πάτρας, Ρεθύμνου, Πέλλας (με έδρα τα Γιαννιτσά), Δράμας και Λάρισας του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ρεθύμνης, Πέλλας, Δράμας και Λάρισας, Γ) των Εποπτειών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς & Νήσων (Αθήνα) του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης, Αχαΐας, Λάρισας, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, και Δ) της Κεντρικής Υπηρεσίας που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ειδικά για την περιοχή μας προβλέπεται η πλήρωση για διάστημα 8 μηνών μίας θέσης ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή ΠΕ Κτηνιάτρων για την Εποπτεία ΑΜΘ του ΕΛΓΟ Δήμητρα, που εδρεύει στην Ξάνθη

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected] ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο.- ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ, Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα, Τ.Κ. 111 45 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν κας Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-8392068).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://diavgeia.gov.gr/doc/69%CE%A0%CE%A0%CE%9F%CE%9E3%CE%9C-%CE%9D%CE%98%CE%95?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.