Welcome Stores Τζεβελεκιδης

Τα “SOS” για το φοιτητικό σας σπίτι

Οι βάσεις ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι μετά από πολύμηνη αναμονή γνωρίζουν πλέον τη σχολή που τα επόμενα χρόνια θα «στεγάσει» τη φοιτητική τους ιδιότητα. Πέραν των σχολών και των τμημάτων όμως οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές γνωρίζουν πλέον και την πόλη στην οποία θα δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις τους τα επόμενα χρόνια και σπεύδουν, αν κρίνει κανείς και από το κύμα φοιτητών που δέχεται ήδη η Κομοτηνή, να ξεκινήσουν να τις φτιάχνουν άμεσα.
 
Οι φοιτητές λοιπόν έφτασαν και στην πόλη μας και έχουν ήδη ξεκινήσει το «κυνήγι» της εύρεσης αλλά και την επίπλωση και τον εξοπλισμό της  «εστίας» που θα στεγάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής τους. Όσοι ήδη πρόλαβαν και «έκλεισαν» τα πολυπόθητα συμβόλαιά τους, αναζητούν πλέον τα κατάλληλα έπιπλα και τον κατάλληλο οικιακό εξοπλισμό για τη νέα τους στέγη, καλούμενοι ίσως για πρώτη φορά να δημιουργήσουν βάσει των δικών τους αναγκών και γούστου το δικό τους σπίτι.
 
Έχοντας την εμπειρία χρόνων στο χώρο του φοιτητικού επίπλου και φυσικά του οικιακού εξοπλισμού, η αλυσίδα καταστημάτων  Welcome Stores Τζεβελεκίδης, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της στην οδό Εθνικής Αντίστασης 28, στην περιοχή του Κοσμόπολις, σας περιμένει για να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας προϊόντα και λύσεις για κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο.
 
Για  διευκόλυνση μάλιστα των νεοεισερχομένων στην πόλη μας, που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν και τις «παραδόσεις» της τοπικής αγοράς, τα Welcome Stores Τζεβελεκίδης κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα φυλλάδιο – οδηγό, με τα «SOS» ενός φοιτητικού πακέτου και φυσικά προτάσεις για τον πλήρη εξοπλισμό της φοιτητικής στέγης.
 
Ρίξτε λοιπόν μία ματιά στο «σκονάκι» των προτάσεων και επισκεφθείτε άμεσα το κατάστημα  Welcome Stores Τζεβελεκίδης, όπου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Παναγιώτης Τζεβελεκίδης αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό δηλώνουν έτοιμοι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας!!!
 
Μήπως όμως είστε ήδη εκεί; 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.