Βρεφονηπιοκομους αναζητα το ΚΕΜΕΑ

Ζητούνται συνολικά δύο άτομα για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (Περίοδος 2019-2020), ανακοίνωσε το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης δήμου Κομοτηνής.
 
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό «ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠ ΣΟΧ.6» και να την υποβάλουν στο «Κέντρο Μέριµνας και Αλληλεγγύης ∆ήµου Κοµοτηνής», Γρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος, ΤΚ 69133, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό τµήµα, υπόψη κ. Μαρίας Μερέτη (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23175).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ηµέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά)και αρχίζει από την επόμενη ηµέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του δήµου Κοµοτηνής, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.
 
Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία ή µη εργάσιµη), τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.
 
Η Σύμβαση είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο, ενώ η διάρκεια αυτής, αφορά το διάστημα από την υπογραφή της έως 31-8-2020, µε δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
 
Info
Αναλυτικά η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του «Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης δήμου Κομοτηνής»: www.kemeak.gr 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.