Βραβευσεις υπαλληλων του ΕΦΚΑ σε ΑΜΘ και Ροδοπη για τις επιδοσεις στην εκδοση συνταξεων

Βραβεύτηκαν η ΠΥΣΥ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και η εισηγήτρια Ελένη Χειροπούλου από την τοπική Διεύθυνση Ροδόπης

Η Περιφέρεια και ειδικά η Ροδόπη είχε παρουσία στην τελετή Βράβευσης των Εργαζόμενων του ΕΦΚΑ με τις καλύτερες επιδόσεις στην αποκλιμάκωση των εκκρεμών συντάξεων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά 23 βραβεία σε εκείνους τους υπαλλήλους, τις ομάδες εργασίας και τις διευθύνσεις του ΕΦΚΑ που παρουσίασαν την καλύτερη απόδοση στην έκδοση νέων συντάξεων. Οι εργαζόμενοι αυτοί συνέβαλαν καταλυτικά στο να μηδενιστούν οι εκκρεμότητες των ετών 2016, 2017 και 2018 ενώ παράλληλα δρομολογείται η οριστική αντιμετώπιση και των υπόλοιπων ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων εντός του καλοκαιριού.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Κωστής Χατζηδάκης, οι εκδόσεις νέων συντάξεων τον Μάιο άγγιξαν τις 30.000, κάτι που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για τον ΕΦΚΑ και αποτυπώνει την πρόοδο που έχει συντελεστεί τους τελευταίους μήνες.

Οι βραβεύσεις έγιναν με βάση ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία που αντλήθηκαν από τον Πύργο Ελέγχου του ΕΦΚΑ για την ηλεκτρονική παρακολούθηση των εκκρεμών συντάξεων.

Ειδικά για την περιοχή μας, βραβεύτηκε η Περιφερειακή Υπηρεσία Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με έδρα την Κομοτηνή, για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 61,7% μέσα σε 15 μήνες.

Επίσης στα ατομικά βραβεία βραβεύτηκε η εισηγήτρια κ. Ελένη Χειροπούλου, της Ομάδας του τ. ΟΓΑ, της Τοπικής Διεύθυνση Ροδόπης με μ.ο. Αποφάσεων 58/μήνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.