Βιτρινες για βραβευση

Το κατάστημα «Έπιπλο, Φως, Δώρο –Βενετίδης» αναδείχτηκε καλύτερη εορταστική βιτρίνα της χρονιάς

Στον διαγωνισμό που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής

 
Μεγάλη επιτυχία, μιας και η συμμετοχή ξεπέρασε τις 2.000 ψήφους, είχε ο φετινός διαγωνισμός ομορφότερης βιτρίνας που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή 14 βιτρινών της πόλης, με τον νικητή, το κατάστημα «Έπιπλο, Φως, Δώρο –Βενετίδης» να αναδεικνύεται πρώτο μέσα από την ψηφοφορία μέσα από ειδική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό.
 
Η βράβευση της καλύτερης βιτρίνας, όπως και αυτών που ήρθαν στη δεύτερη, το κατάστημα «No Name», και την τρίτη θέση, το κατάστημα «Hypnos Project», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.
 
 

Πρωτοφανής συμμετοχή

 
«Ο διαγωνισμός αυτός αγαπήθηκε τόσο από τους εμπόρους, όσο και από το καταναλωτικό κοινό» σημείωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου, η οποία στάθηκε στο γεγονός ότι ψήφισαν πάνω από 2.000 άτομα, οι οποίοι είδαν τις βιτρίνες της πόλης, είδαν την αγορά της.
 

Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογός της Κομοτηνής έκανε και μια συνεργασία με τον αντίστοιχο του Βόλου, ο οποίος κάνει και αυτός ανάλογο διαγωνισμό και έδωσαν την διεύθυνση της ψηφοφορίας ώστε να ψηφίσουν όσοι το επιθυμούν και από το Βόλο.
 
«Είναι πολύ θετικό αυτό για την αγορά και την πόλη μας, γιατί γίνονται γνωστές οι βιτρίνες μας και η αγορά μας σε άλλους νομούς και πόλεις, κάτι που θα λειτουργήσει προσθετικά σε κάποιον που θα θελήσει να επισκεφτεί την πόλη μας.
 
 

Αγάπη για το στόλισμα

 
Σημαντική ευκαιρία να φαίνεται η πόλη και τα καταστήματά της έξω από την Κομοτηνή χαρακτήρισε τον διαγωνισμό η κ. Μαρία Βενετίδου, που παρέλαβε το πρώτο βραβείο για το κατάστημα Έπιπλο, Φως, Δώρο –Βενετίδης, ευχαριστώντας όσους τους ψήφισαν βοηθώντας να βγει πρώτη η βιτρίνα τους.
 
Η κ. Βενετίδου στολίζει κάθε χρόνο χριστουγεννιάτικα την βιτρίνα της, μιας και «είναι μια εποχή που την περιμένω πώς και πώς, μου αρέσει, δίνω όλο μου τον εαυτό σε αυτό που κάνω και το αγαπώ πάρα πολύ», όπως σημείωσε, τονίζοντας πως πρωτοβουλίες, σαν κι αυτή του εμπορικού Συλλόγου, βοηθούν την αγορά γενικότερα, μιας και μια όμορφη βιτρίνα αποτελεί ένα πόλο έλξης για τους επίδοξους πελάτες και όχι μόνο για να έρθουν και να θαυμάσουν ότι έχουν στα καταστήματά τους.
 
 

Θετική αλλαγή στην ψυχολογία

 
Τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του ευχαρίστησε από την πλευρά της η κ. Σταυρούλα Πεχλεβάνη, που παρέλαβε εκ μέρους του καταστήματος No Name το βραβείο της δεύτερης θέσης, αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο που διοργάνωσε αυτό το διαγωνισμό.
 

Βέβαια, όπως εξήγησε η ίδια το βραβείο ήταν ένα «παράπλευρο» όφελος, καθώς οι ίδιοι δεν στόλισαν την βιτρίνα τους με στόχο να διακριθούν στο διαγωνισμό, αλλά για να είναι όμορφα τα καταστήματα και πιο προσιτά και ελκυστικά στο κοινό. «Οτιδήποτε γίνεται για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου, που είναι το βασικότερο, είναι θετικό» κατέληξε η κ. Πεχλεβάνη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.