VITA PLUS

Τοπικό αδυνάτισμα
Αισθητική και υγεία

Το τοπικό αδυνάτισμα δεν έχει να κάνει τόσο με την απώλεια βάρους, όσο με το χάσιμο πόντων και αντιμετωπίζεται κατά βάση με τη χρήση μηχανημάτων, ειδικών σκευασμάτων και χειρομάλλαξης.
Στα VITA PLUS αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση των μυών. Τα εξειδικευμένα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, βοηθούν στην τόνωση-σύσφιξη των μυών, με αποτέλεσμα να απαλύνουν οι γραμμές της σιλουέτας και να έχουμε μια καλύτερη εμφάνιση στο σύνολο του σώματος.

Θα αναφερθούμε σε τρία από τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στα VITA PLUS, το MAGIC BOX, το MULTI TRANS και το ULTRA TONE.

MAGIC BOX
Το έξυπνο αυτό μηχάνημα είναι πολυσύνθετο με διαφορετικά ρεύματα και προγράμματα για να εξυπηρετεί αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά τις θεραπείες της αισθητικής. Είναι ένας συνδυασμός ηλεκτροθεραπείας και υπέρυθρης ακτινοβολίας.
Ενεργώντας συγχρόνως η υπέρυθρη ακτινοβολία με την ηλεκτροθεραπεία μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της ζητούμενης αισθητικής θεραπείας και ελαττώνει έτσι το χρόνο της στο μισό.

MULTI TRANS
Το απόλυτο μηχάνημα για τοπικό αδυνάτισμα και δυνατή σύσφιξη. Στο MULTI TRANS, η σύσπαση που δημιουργείται μετά από την κατά περίπτωση εφαρμογή των ηλεκτροδίων έχει σαν αποτέλεσμα τη θεαματική μείωση της περιμέτρου του σώματος.
Το MULTI TRANS προσφέρει και τη δυνατότητα χρήσης των μαγνητικών πεδίων για πιο γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

ULTRA TONE
Συσκευή αδυνατίσματος τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει επιλογή από 5 αυτόματα προγράμματα, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης προσωπικών προγραμμάτων, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της πελατείας.
Τα 5 προγράμματα που διαθέτει η συσκευή είναι:
– άμεση απώλεια πόντων
– τοπικό αδυνάτισμα και καταπολέμηση κυτταρίτιδας
– απώλεια πόντων μετά από εγκυμοσύνη, κατάλληλο και για περιπτώσεις προχωρημένης χαλάρωσης
– λεμφική παροχέτευση
– πρόγραμμα σύσφιξης και ταυτόχρονα μείωσης πόντων – ιδανικό για τη συντήρηση των αποτελεσμάτων.

Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, σημαντικό είναι να εκμεταλλευόμαστε σωστά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το κάθε μηχάνημα και να αντιμετωπίζεται το κάθε άτομο ξεχωριστά, για γρηγορότερη μείωση του τοπικού πάχους και αντιμετώπιση της χαλάρωσης των μυών.

VITA PLUS στην Κομοτηνή.
Παρασίου 4, στον 3ο όροφο.
Τηλέφωνο: 0531.33785.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.