VITA PLUS

Αδυνάτισμα τώρα!
Στα VITA PLUS

Στα VITA PLUS στην Κομοτηνή.
Παρασίου 4, στον 3ο όροφο.
Τηλέφωνο: 0531.33785.

Πλησιάζει ο Οκτώβρης, κι έχουμε μπει πια στους καθημερινούς μας ρυθμούς. Δουλειά, τα παιδιά στο σχολείο και οι καθημερινές φροντίδες που δεν τελειώνουν ποτέ.
Ίσως αφεθήκαμε λιγάκι το καλοκαίρι, ίσως πήραμε κάποια παραπάνω κιλά και κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη διαπιστώνουμε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το σώμα μας.

Στα VITA PLUS, θα επιλέξετε τον τρόπο αδυνατίσματος που σας ταιριάζει και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες θα ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα μηχανημάτων και διατροφής, προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε σας.

Θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για το αδυνάτισμα, για να ενημερωθείτε και να ξέρετε τι ζητάτε από ένα κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος.

Ολικό αδυνάτισμα
Στο ολικό αδυνάτισμα επιδιώκουμε με την χρήση ειδικών σύγχρονων μηχανημάτων την ενεργοποίηση του μεταβολισμού (αύξηση καύσεων) για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Αυτό βέβαια σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και προσαρμοσμένη ειδικά για σας διατροφή.

Τοπικό αδυνάτισμα
Στο τοπικό αδυνάτισμα δεν μας ενδιαφέρει τόσο η απώλεια βάρους αλλά η απώλεια πόντων σε τοπικό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται περισσότερο με τη χρήση μηχανημάτων και λιγότερο με τη διατροφή.
Τα μηχανήματα βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του λεμφικού και του κυκλοφοριακού συστήματος με σκοπό την αποβολή των τοξινών, με αποτέλεσμα τη μείωση της συσσώρευσης λίπους και την απώλεια πόντων τοπικά.

Κυτταρίτιδα
Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας επιτυγχάνεται με το συνδυασμό της χρήσης μηχανημάτων (υπέρηχοι, λεμφοdrainage) και της χειρομάλαξης με ειδικά σκευάσματα, ενώ παράλληλα ακολουθείται και μια συγκεκριμένη διατροφή για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Σύσφιξη
Επιτυγχάνουμε την μυϊκή ενδυνάμωση – τόνωση με σύγχρονα συσφικτικά μηχανήματα αποκτώντας ένα σφριγηλό νεανικό σώμα.

Στα VITA PLUS, κάθε μέλος μας, αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και σχεδιάζονται γι αυτό προσωπικά προγράμματα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις συγκεκριμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.
Κάθε μέλος βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη διαιτολόγων, που εκπονούν τα προσωπικά τους προγράμματα.
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο νέο μας χώρο, στην Παρασίου 4, στον 3ο όροφο και επωφεληθείτε από την προσφορά μας για να ανανεωθείτε!
Εκπτωση 50%. Και επιπλέον δύο εβδομάδες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ένα πλήρες πρόγραμμα αδυνατίσματος, διατροφή και μηχανήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.