Βγηκε η προκηρυξη για 775 θεσεις μονιμων στα νοσοκομεια της χωρας

Τέσσερις θέσεις στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Εκδόθηκε η με αριθμό 5Κ/2023 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.  που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού  με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την κατανομή, για το Νοσοκομείο Κομοτηνής προβλέπονται οι εξής θέσεις:

  • ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων 1 θέση
  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού 1 θέση
  • ΔΕ Τεχνικών ιατρικών Αερίων, 1 θέση
  • ΔΕ Χειριστών-Εμφανιστών Ακτινολογικών Εργαστηρίων, 1 θέση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 31 Ιανουαρίου  2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ:

https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20231000055

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.