Βγηκε η προκηρυξη για 122 θεσει μονιμων σε υπηρεσιες του Υπουργειου Πολιτισμου

Αιτήσεις από 21 Ιουλίου

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Αναλυτικά οι θέσεις:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν δεκαπέντε (115) θέσεις.

Κλάδων / Ειδικοτήτων: ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ , ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), επτά θέσεις.

Κλάδου / Ειδικότητας: ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον πίνακα θέσεων, προβλέπεται η πλήρωση θέσεων και στις υπηρεσίες της Θράκης στις εξής ειδικότητες:

ΕΦΑ Έβρου: ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 1 θέση.

Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων ΑΜΘ (έδρα Ξάνθη): ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 2 θέσεις, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 2 θέσεις, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών 1 θέση.

 ΕΦΑ Ροδόπης: ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 1 θέση.


Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Info Αναλυτικά η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.