Βγηκε η προκηρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 173 προσληψεις μονιμων στον e-ΕΦΚΑ

Μία θέση στην Κομοτηνή

Εκδόθηκε η με αριθμό 9Κ/2022 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 78/τ. Α.Σ.Ε.Π./7.12.2022) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 173 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης- e-ΕΦΚΑ.

Η προκήρυξη προβλέπει, σύμφωνα με την κατανομή, μία θέση ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού για το ΠΥΣΥ ΑΜΘ που εδρεύει στην Κομοτηνή

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 και λήγει στις 25 Ιανουαρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20221000078

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.