“Vet For Pet”: Δυο χρονια προσφορας στα τετραποδα μελη των οικογενειων μας

Υπαίθριο Γενέθλιο πάρτυ για το Κτηνιατρικό Κέντρο του Θάνου Καραγιώργη

Δύο χρόνια προσφοράς και περιποίησης στα τετράποδα μέλη των οικογενειών μας, αλλά και όσων ακόμα δεν έχουν βρει αλλά συνεχίζουν την «αναζήτηση», συμπλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα το Κτηνιατρικό Κέντρο του Αθανασίου Καραγιώργη “Vet For Pet”.

Τα δύο αυτά χρόνια αποτέλεσαν και αφορμή γιορτής μιας και στον εξωτερικό χώρο του κέντρου στήθηκε μια υπαίθρια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, τετράποδους και μη.

Μια γιορτή με κοινή συνισταμένη όλων όσων παρευρέθηκαν την αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και τους γιατρούς που φροντίζουν ώστε να μπορούν να γεμίζουν την καθημερινότητά μας, από την οποία δεν έλειπαν οι εκπλήξεις.

Ο υπεύθυνος κτηνίατρος Θάνος Καραγιώργης με τους γονείς του Θοδωρή και Πόπη

Ο υπεύθυνος κτηνίατρος κ.Θάνος Καραγιώργης και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μια υπαίθρια γιορτή με μουσική, εδέσματα αλλά και δώρα – έκπληξη από την μεγάλη γκάμα προϊόντων του κέντρου.

Στην μουσική επιμέλεια ο Γεράσιμος Παναγιωτίδης

Και φυσικά από την γενέθλια γιορτή δεν έλειπε η τούρτα την οποία ο ίδιος έσβησε με την βοήθεια των «συνοδοιπόρων» του στην επιχειρηματική του αυτή προσπάθεια των γονιών του Θοδωρή και Πόπη, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα.

Χρόνια πολλά και γεμάτα προσφορά “Vet For Pet”!

Μεταξύ των παρευρισκομένων και μέλη του παραρτήματος Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Info:

“Vet4Pet” Τα πάντα για το κατοικίδιο

Διεύθυνση: Δημόκριτου 62, Κομοτηνή

Τηλ.Επικοινωνίας: 2531033610 | 6979860806

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.