UPIRIA: Απο την ΔΕΘ στο Ζαππειο Μεγαρο

Στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Νότιας Ελλάδας συμμετέχει η ψηφιακή πλατφόρμα που γεφυρώνει την τεχνολογία με τον τουρισμό

Mετά την καθ όλα επιτυχημένη παρουσία της στην 38η Philoxenia, η Upiria δηλώνει παρούσα και στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Νότιας Ελλάδας: την 10η Athens International Tourism & Culture Expo AIT EXPO 2023 και στο κομβικής σημασίας επιστημονικό συνέδριο της με τίτλο: «Η επόμενη μέρα τις τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς».

Στην έκθεση ΑΙΤ που ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου τη λειτουργία της και θα διαρκέσει έως 8 Δεκεμβρίου, η Upiria  συμμετέχει με το δικό της ξεχωριστό stand.

Οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στο πλαίσιο της ΑΙΤ και συνδιοργανώνεται από το τμήμα Τουριστικών Σπουδών και το Εργαστήριο Τουριστικής Αριστείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, ο CEO & Co-Founder της Upiria θα πάρει μέρος στην ενότητα «Νέες Τεχνολογίες και Τουρισμός»  (14.00-15.00) με συντονιστή τον επικ. καθηγητή Ιωάννη Κατσανάκη.

Η φετινή παρουσία της Upiria στην Philoxenia αποτελεί πάντως σημείο αναφοράς για την λειτουργία της στο τουριστικό οικοσύστημα καθώς τα στελέχη της Παύλος  Βασιλειάδης και Παύλος Πασχαλίδης και η ομάδα συνεργατών, παρουσίασαν την ψηφιακή πλατφόρμα της Upiria που γεφυρώνει την τεχνολογία με τον τουρισμό  και ανοίγει νέους ορίζοντες στις συνεργασίες μεταξύ παρόχων τουριστικών υπηρεσιών (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, πρακτορεία, ξεναγοί, διοργανωτές events) εντός και εκτός Ελλάδας.

Η παρουσίαση της εφαρμογής έγινε από τον CEO & Co-Founder Παύλο Βασιλειάδη o οποίος τόνισε ότι η «Upiria έρχεται να δώσει λύσεις στις δυσκολίες με τα κανάλια πωλήσεων που έχει οικοδομήσει αλλά και με την εξοικείωση στο δίκτυο διανομής που έχει ένας επαγγελματίας ώστε να μετατρέψει την εταιρία του σε μια κερδοφόρα εταιρεία με τις σωστές online πωλήσεις.

Την παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων της 38ης Philoxenia παρακολούθησαν δεκάδες επισκέπτες της έκθεσης και πολλοί σπουδαστές τουριστικών ΙΕΚ.

Το περίπτερο της Upiria στην Philoxenia επισκέφθηκαν γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του τουρισμού, μεταξύ των οποίων, ο πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) Λύσανδρος Τσιλίδης και εκπρόσωπος της εταιρίας Sbokos DMC, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της Upiria για την επαναστατική εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στην  on line αγορά της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Info

Θα βρείτε την Upiria:

Αριθμός stand: 126

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.