Τσιπουραδικο «Το Φαναρι»

Βάσει πρόσφατων ερευνών που είδαν το φώς της δημοσιότητας, αν συμπεριλάβετε τα θαλασσινά στην εβδομαδιαία διατροφή σας, μπορείτε να μειώσετε κατά το ήμισυ της πιθανότητες ενός επεισοδίου καρδιακής προσβολής. Μην ξεχνάμε δε και την χαμηλή θερμιδική τους αξία, για όσους προετοιμάζονται για την παραλία, αλλά και την πλούσια γεύση που προσφέρουν.
 
Για όσους λοιπόν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις γεύσεις τις θάλασσας, μπορείτε να επισκεφθείτε το τσιπουράδικο «Το Φανάρι» στην οδό Καβάφη 10 στην Κομοτηνή, για να απολαύσετε εντός πόλεως τις γεύσεις του Φαναρίου και της θάλασσας.

Τώρα υπό νέα διεύθυνση του κ. Αθανάσιου Καραχρυσάφη και στο νέο ανακαινισμένο αίθριο χώρο του καταστήματος μπορείτε να απολαύσετε τις πλούσιες ποικιλίες θαλασσινών που διαθέτουν, όστρακα παραγωγής τους, ψάρια εποχής και άλλες θαλασσινές νοστιμιές με φρέσκα μόνο υλικά και σε πολύ οικονομικές τιμές, αλλά και να επωφεληθείτε από τις προσφορές και τα μενού δύο ατόμων που προσφέρει το κατάστημα.
Η νέα διεύθυνση του καταστήματος έχει μεριμνήσει όμως και για τους πολυάσχολους συμπολίτες μας, οι οποίοι με ένα τηλέφωνο στο 2531023212 μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους και να απολαύσουν στον ιδιωτικό τους χώρο τις νοστιμιές του καταστήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.