Τριαντα θεσεις στο Υπουργειο ΠΕΧΩΔΕ

Τριάντα θέσεις ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού στη Γενική Γραμματέα Δημ. Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ, με σύμβαση εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου, για τη συμπλήρωση της στελέχωσης της Ειδικής Υπηρεσίας Δημ. Εργατών (ΕΥΔΕ), για τη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία Οδικών Αξόνων με Παραχώρηση ΕΥΔΕ/ΟΑΠ.

Ο αριθμός των προσληφθησομένων κατά κλάδο έχει ως εξής:

ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ

ΠΕ Διπλ. Πολιτικών Μηχ/κων 6

ΠΕ Διπλ. Ηλ/γων Μηχ/γων Μηχ/κων 2

ΠΕ Διπλ. Αγρον.- Τοπογρ. Μηχ/κων 3

ΠΕ Τεχνολόγων Μηχ/κων 4

ΣΥΝΟΛΟ 15

Έδρα όλων των ανωτέρω θα είναι η Αθήνα. Η σύμβαση εργασίας θα είναι διάρκειας ενός (1) έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ταχυδρομικά αίτηση, μέχρι 26-9-2003, στη Γενική Γραμματεία Δημ. Έργων, Δ/νση Διοικητικού, Τμήμα Β΄ (Χαρ. Τρικούπη182, 10178 Αθήνα), συνοδευόμενη με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων, βεβαιώσεων προϋπηρεσίας και λοιπών δικαιολογητικών, που αποδεικνύουν τις γνώσεις και εμπειρίες που απαιτούνται σύμφωνα με την παρουσία. Έντυπα των αιτήσεων παρέχονται στο Κεντρικό Κατάστημα της ΓΓΔΕ/ΥΠΕΧΩΔΕ στην ανωτέρω διεύθυνση (1ος όροφος, γραφείο 9), όπου κατατίθενται οι αιτήσεις, που σημειώνουν μπορούν να γίνουν και σε απλό χαρτί. Όσοι υποψήφιοι προεπιλεγούν με βάση τα στοιχεία που θα υποβάλουν, θα κληθούν τηλεφωνικά για συνέντευξη ενώπιον επιτροπής, που θα συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό στη ΓΓΔΕ/ ΥΠΕΧΩΔΕ.

Τέσσερις θέσεις στο Διδυμότειχο

Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Τέσσερις θέσεις επί θητεία του κλάδου γιατρών ΕΣΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Μια (1) θέση Επιμ. Β΄ Νευρολογίας. Η αίτηση- δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε δύο αντίγραφα.

Μια (1) θέση Δ/ντου Παθολογίας.

Μια(1) θέση Β΄ Αναισθησιολογίας.

Για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας

Μια (1) θέση Επιμ. Α΄ Ψυχιατρικής.

Η αίτηση-δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε τρία (3) αντίγραφα ή ταχυδρομούνται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με συστημένο δέμα στην καθορισμένη ημερομηνία. Από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία, τηλ. 22011 ή 44134, Τμήμα προσωπικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.