Τρεις θεσεις στην ΕΦΑ Ροδοπης

Από τις 31 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού η προθεσμία εντός της οποίας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για να εργαστούν σε μία από τις 469 θέσεις εργασίας που έχουν «ανοίξει» σε μουσεία  και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), οι οποίες θα έχουν διάρκεια απασχόλησης πέντε μηνών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Θέσεις προβλέπονται και για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης. Συγκεκριμένα προβλέπεται:

  • μια θέση ειδικότητας ΤΕ Λογιστικού για τα Γραφεία της Εφορείας
  • μια θέση ειδικότητας ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για τον Αρχαιολογικό Χώρο Μαρώνειας-Αρχαίο Θέατρο-Αρχοντικό Ταβανιώτη
  • μια θέση ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας για το Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 το πρωί, έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα επίσης 8:00 το πρωί.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/ apaskholesesto-demosio-tomea/aiteseis-proslepses-prosopikou-sto-upourgeio-politismou-kai-athletismou Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ. Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργάζονται την αίτηση όσες φορές επιθυμούν πριν την οριστική υποβολή της. Επιπλέον και μετά την οριστική υποβολή, δύνανται να πραγματοποιήσουν αναίρεση της υποβολής για τυχόν διορθώσεις μέχρι και τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του/της υποψηφίου/ας στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει η αίτησή του/της να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων για την ορθή υποβολή της αίτησης, στον σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr βρίσκονται αναρτημένα τα εξής: Εγχειρίδιο Χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής, η παρούσα Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2022, το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-6-2021» και τα Ειδικά Παραρτήματα: (Α1) Γνώσης Η/Υ με σήμανση έκδοσης «14-3-2022» και (Α2) Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «18-05-2022».

Info

Αναλυτικά η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A89%CE%A3%CE%A74653%CE%A04-49%CE%95?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.