Τρεις θεσεις για τον Βρεφονηπιακο Σταθμο Κομοτηνης της ΔΥΠΑ

Προσλήψεις έως 31 Αυγούστου 2024

H Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ανακοίνωσε την πρόσληψη, συνολικά 81 ατόμων, για τη στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της σε όλη την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα οι προσλήψεις θα γίνουν για την στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σταθμών που είναι ενταγμένοι στη δράση, «προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», την χρονική περίοδο 2023-2024.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2024, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Σύμφωνα με την κατανομή, τρεις θέσεις προβλέπονται για τον Βρεφονηπιακό-Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής της ΔΥΠΑ.

Δύο θέσεις αφορούν στην ειδικότητα ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας και μια θέση την ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ.ΥΠ.Α. μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης   www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική> Εργασία και ασφάλιση> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα> Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α. Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ.

Το εμπρόθεσμο  των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα ορισθεί με Ανακοίνωση του Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α

Info

Αναλυτικά η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ:

https://www.dypa.gov.gr/anakinosh-ip-arithm-sox-22023-ghia-tin-proslipsi-prosopikou-me-symvasi-erghasias-idiotikou-dikaioy-orismenoy-xronoy-stoys-brefonipiakous-stathmous-tis-dypa

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.