Τρεις νεες προκηρυξεις απο τον ΑΣΕΠ μεσα στον Οκτωβριο

Ο προγραμματισμός του Οργανισμού

Τρεις νέες προκηρύξεις  φιλοδοξεί να εκδώσει μέσα στον ερχόμενο μήνα το ΑΣΕΠ, ενώ δεν είναι και λίγες οι αναρτήσεις αποτελεσμάτων για προηγούμενες προκηρύξεις.
 
Αναλυτικά οι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που ετοιμάζονται προς έκδοση:
 
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την πλήρωση 7 θέσεων ΕΕΠ και 3 θέσεων ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (άρθρο 19 του ν. 2190/1994).
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την πλήρωση 75 θέσεων των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ του κλάδου Τελωνειακών (άρθρο 18 του ν. 2190/1994).
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πλήρωση 317 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ κατηγορίας.
 
Παράλληλα ετοιμάζεται και η έκδοση δύο προκηρύξεων για μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ
 
Επίσης το ΑΣΕΠ θα προχωρήσει στην έγκριση «Ανακοινώσεων» για κάλυψη θέσεων σε διάφορους φορείς με συμβάσεις μίσθωσης έργου (ΣΜΕ) σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν.2527/1997, όπως ισχύει ή ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν.2190/1994, όπως ισχύει καθώς και αιτήματα για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης ΣΜΕ ότι πρόκειται για γνήσια σύμβαση έργου που δεν υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία και ότι δεν καλύπτονται με αυτή πάγιες και διαρκείς ανάγκες , καθώς και την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας-εστίασης-σίτισης-φύλαξης σε όλες εν γένει τις υπηρεσίες των Υπουργείων (πλην Υπουργείου Υγείας), άρθρο 63 ν. 4430/2016.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.