Τρεις διακρισεις για τα τυροκομικα Δουκιδης στα World Cheese Awards 2023

Τα βραβεία απόρροια της άριστης ελληνικής και μόνο πρώτης ύλης, η οποία συλλέγεται εξ ’ολοκλήρου από την Θράκη

Την συνέχεια των διακρίσεων που έχουν ήδη κερδίσει αποτέλεσε για την Θρακιώτικη εταιρεία «Τυροκομικά Δουκίδης» ο παγκόσμιος διαγωνισμός World Cheece Awards 2023, που έλαβε χώρα στο Trondheim της Νορβηγίας, με την συμμετοχή περισσότερων από 4.000 διαφορετικών τυριών από όλο τον κόσμο, με αντίστοιχους κριτές από όλη την υφήλιο.

Η εταιρεία Δουκίδης, πιστή στις συνεχόμενες αξιολογήσεις των προϊόντων της, συμμετείχε με το ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ και τον ΤΕΛΕΜΕ-ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΤΥΡΙ.

Στην κατηγορία της ΦΕΤΑΣ Π.Ο.Π. , η εταιρεία, ανάμεσα σε άλλες Ελληνικές φέτες κατέκτησε το Ασημένιο Βραβείο, διάκριση την οποία απέσπασαν μόνο 2 τυριά από την Ελλάδα στο σύνολο των διαγωνιζομένων προϊόντων. Όσον αφορά τον Τελεμέ- Αγελαδινό Τυρί , ήταν το μόνο Ελληνικό τυρί της κατηγορίας του το οποίο βραβεύτηκε με Χάλκινο Βραβείο.

Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία τα βραβεία αυτά είναι απόρροια άριστης ελληνικής και μόνο πρώτης ύλης, η οποία συλλέγεται εξ ’ολοκλήρου από την Θράκη.

Ειδικότερα, όλοι οι κτηνοτρόφοι με τους οποίους συνεργάζεται και αποτελούν στυλοβάτες της επιχείρησης, αξίζουν συγχαρητηρίων καθώς συνεχίζουν και παράγουν με μεράκι το Θρακιώτικο ποιοτικό γάλα.

Επίσης οι ίδιοι στέκονται και στο προσωπικό τους το οποίο αδιάλειπτα συνεχίζει να βάζει τις βάσεις για ποιοτικά προϊόντα θέτοντας ως εφαλτήριο την γεύση και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της και προς το καταναλωτικό κοινό «τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό το οποίο τόσα χρόνια μας βάζει στα σπίτια του και στις διατροφικές του προτιμήσεις».

«Ως Τυροκομικά Δουκίδη δεσμευόμαστε να κρατήσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, έχοντας πάντα ως στόχο το καλό του πελάτη, του κτηνοτρόφου, του αγρότη αλλά και της Θράκης» καταλήγουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.