«Τρεχουν» 16.500 12μηνες προσληψεις σε ΟΤΑ και Δημοσιο

Για άνεργους ηλικίας 55 έως 67 ετών εγγεγραμμένους στο μητρώο της ΔΥΠΑ

«Τρέχουν» οι αιτήσεις του προγράμματος της ΔΥΠΑ για τη δημιουργία 16.500 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 έως 67 ετών, σε ΟΤΑ και φορείς του Δημοσίου.

Δικαιούχοι είναι τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), αποκεντρωμένες Υπηρεσίες των φορέων Κεντρικής Διοίκησης, επιχειρήσεις Δήμων και Περιφερειών, επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμοί του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα, καθώς και οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Ωφελούμενοι είναι Άνεργοι ηλικίας 55 έως 67 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες και το ποσό της μηνιαίας επιχορήγησης μισθού και ασφαλιστικών εισφορών ανέρχεται στο 75% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών έως τα 750 ευρώ μηνιαία.

Info

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου:https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=110:LOGIN_DESKTOP:8777977939086

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.